De danske U12 drenge fortsatte med at dominere i finalen, hvor Arthur Leonhard Linck var med til at sørge for, at alle 3 kampe blev vundet 3-0.

Efter 2 suveræne sejre over Bulgarien og Rumænien i kvalifikationen ved 2015 Tennis Europe Winter Cups by Head B12 (U12 Drenge), måtte Danmark forvente mere modstand i finalen mod Great Britain.

Det blev da også tilfældet, da Elmer Møller indledte 2. singlen mod Jack Pinnington Jones, der havde vundet sine tidligere kamp kampe mod både Tyrkiet og Grækenland..
Han fik også en god start mod Elmer, som tabte 1. sæt  men efter 2 timer og 15 minutter kunne Elmer alligevel stå som vinder af kampen med cifrene 4-6, 6-3, 6-3.

Derefter sikrede Holger Vitus Nødskov Rune Danmark den endelige sejr, da han efter 1 time og 45 minutter vandt i 1. singlen 6-4, 6-1 over Derrick Chen.

Elmers træner i Aarhus 1900 Jeppe Frantzen, som ikke er med i Istanbul, er imponeret over dette resultat, som er “stærkt gået”. Det er længe siden, at Danmark er sluttet som vinder i grundspil.
Juniorlandstræner Jens Anker Buus Andersen er også tilfreds med indsatsen, som “ser fornuftig ud”, som jyderne formentlig vil udtrykke det.

Som kronen på værket skulle holdet også forsøge at vinde den sidste kamp, og her fik Arthur Leonhard Linck fra KB mulighed for at komme i kamp, da han spillede doublen sammen med Holger.
Det slap de ganske godt fra, idet de efter 30 minutter havde vundet 1. sæt 6-4 over Jack Pinnington Jones/William Nolan, som herefter trak sig fra kampen.

Tennisavisen har desværre ikke (endnu) et billede af Arthur, så Holger får denne gang lov til igen at være blikfang for et indlæg i Tennisavisen, som også lige indsætter et billede af Elmer.

Tennisspilleren Elmer Moeller
Foto: Sportsfotograf.com.

Det bliver næppe sidste gang, vi kan berette om drengene, som skal i aktion igen ved finalestævnet 13.-15. februar 2015 i Veska, Tjekkiet.

Tilføjelse 2. februar 11:32
Dette billede med alle 3 danske deltagere er modtaget fra juniorlandstræneren efter triumfen i Istanbul.

Forrige artikelITF Tunesien: Julie Noe vinder flot sejr, Oscar René Jeppesen ude
Næste artikelTennispsykologi: Kampen foregår også imellem boldene
Ole Dalsgaard Jensen
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.