Foruden at Simon Friis Søndergaard og Oscar René Jeppesen spiller kvalifikation til en $10.000 future turnering i Tunesien, spiller Julie Noe også kvalifikation til en tilsvarende $10.000 turnering samme sted.

Og Julie Noe gør det flot. Hun var idag oppe imod Tamira Chalaganidxe, Georgien (seedet 16 og nr. 1205 på verdensranglisten). Og Julie vandt klart med 6-3,6-1.

Nu skal Julie så møde 4.seedede Francesca Palmagiano, Italien. Den 20-årige italienske pige er nr. 785 på verdensranglisten, hvor Julie Noe ikke er registreret. Julie vandt nogle points til verdensranglisten i Copenhagen combined, mens hos kvinderne findes en mærkværdig regel om at der skal 3 resultater til før man kan registreres på verdensranglisten.

Desværre lykkedes det ikke for Oscar René Jeppesen at spille sig videre i kvalifikationen. Han havde en svær modstander i 9.seedede Dominic Weidinger, Østrig, verdens nr. 1396. Oscar tabte med 7-5,5-7,1-6.  Oscar fortsætter i en lignende future i Tunesien i næste uge.

Forrige artikelAustralian Open: Djokovic vinder for femte gang
Næste artikelTE Junior U12: Elmer, Holger og Arthur vinder 3-0 over Great Britain i finalen
Ralph Elm Hansen
Ralph Elm Hansen er inkarneret tennisnørd og har mange års erfaring som tennisskribent. Han har tidligere drevet et af Danmarks mest seriøse tennissites, Tenaro, og har været med i redaktionen på Tennissporten.dk.