Efter en dramatisk sidste runde i grundspillet, som sendte Gentofte ud af slutspillet, så er det tid til at fordele ædelmetal i denne weekend. De forsvarende mestre fik med en stor sejr over Fruens Bøge sidste lørdag adgang til slutspillet som spilles på Hørsholm-klubbens hjemmebane, og selvom grundspillet ikke var en sejrsmarch for holdet, så er HRT favorit til igen at løbe med titeltrofæet.

Lørdagens semifinaler:

KB – Fruens Bøge
Kampen spilles lørdag kl. 10.00 på Stadion Alle i Hørsholm

I grundspillet vandt KB knebent med 4-3 over fynboerne, som kommer i samme opstilling, mens KB til opgøret igen har Rebecca Munk Mortensen og Vilma Krebs Hyllested med i opstillingen, de to var ikke med da holdene mødtes i grundspillet. Fruens Bøges chancer hænger igen på holdets ankermand, Anastasia Yakimova, men der skal også komme hjælp fra de øvrige spillere, såfremt en finaleplads skal virkeliggøres. KB er favorit i alle singlerne og har også de stærkeste double-konstellationer. Vi tipper 4-0 til KB

Holdopstillinger:

1. DS: Rebecca Munk Mortensen – Anastasia Yakimova
2. DS: Valentina Ivanov – Cecilie Wiche
3. DS: Vilma Krebs Hyllested – Sophia Ragus
4. DS: Sara Børkop – Vanessa Timm

HRT – B 93
Kampen spilles lørdag kl. 10.00 på Stadion Alle i Hørsholm

De forsvarende mestre fra HRT kommer i en opstilling med den stærke bosnier, Dea Herdzelas, på toppen, og så efterfulgt af en trio af stærke danskere, Johanne Svendsen, Elena Jamshidi og Mille Mørk. Mesterholdet står overfor et hold fra B 93, som er anført af tyskerne Anna Klasen og Romy Kölzer, og så med klubbens brasilianske træner, Nicoli Pereira og Victoria Andersen , på de bagerste singler. B 93 var nok i en stærkere opstilling da holdet sidste weekend sendte Gentofte ud af slutspillet, så i morgendagens opstilling ser det svært ud for holdet fra Østerbro. Vi tipper 4-0 til HRT.

Holdopstillinger:
1. DS: Dea Herdzelas – Anna Klassen
2. DS: Johanne Svendsen – Romy Kölzer
3. DS: Elena Jamshidi – Nicoli Pereira
4. DS: Mille Mørk – Victoria Andersen

Forrige artikelDanmark tabte semifinalen mod Italien
Næste artikelGentofte og KB er favoritter i semifinalerne
Avatar photo
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.