De danske spillere der i denne weekend forsøger sig i diverse ITF turneringer rundt omkring i verden har indtil videre gjort det med succes.

Mohamed Shabib (billedet) vandt i sin første runde af kvalifikationen til $ 15.000 future turneringen i Danderyd, Sverige over Magnus Ohrvall, Sverige med 6-3,6-4. I samme turnering vandt Philip Ørnø over Adrian Forberg Skogeng, Norge med 6-3,7-5. Der er dog det forbehold at det ikke står på resultatlisten fra turneringen, men Tennisavisen fulgte ITF’s livescore og den viste dansk sejr.

Tobias Galskov vandt to kampe i kvalifikationen til $ 10.000 future turneringen i Costa Mesa, USA. I første runde slog Tobias overraskende den 6. seedede  Adrien Puget, Frankrig med 1-6,6-3,6-2. Derefter gik det udover Karue Sell, Brasilien (det står der altså at han hedder) med cifrene 7-5,6-3. Det er en hård kvalifikation. Der er 128 spillere der kæmper om 8 pladser i hovedturneringen.

I ITF grade 5 juniorturneringen vandt både Sofia Nami Samavati og Frederikke Svarre deres første kampe. Sofia slog i første runde Jenny Duerst, Schweiz med 6-2,6-1. Og Frederikke slog Arberie Berisha, Schweiz med 6-0,6-0.

Karen Barbat har endnu ikke spillet sin første kvalifikationskamp til $ 25.000 ITF turneringen i Shrewsbury, England. Det gør hun i dag når hun møder Lucy Brown, England.

Forrige artikelWTA Tokyo: God lodtrækning for Caroline Wozniacki
Næste artikelDavis Cup Kolding: Kom til Kolding og bak Davis Cup holdet op
Ralph Elm Hansen
Ralph Elm Hansen er inkarneret tennisnørd og har mange års erfaring som tennisskribent. Han har tidligere drevet et af Danmarks mest seriøse tennissites, Tenaro, og har været med i redaktionen på Tennissporten.dk.