Idag kl. 13.00 i Bramdrupdam Hallerne skal Danmark og Moldova spille de afgørende singler om oprykning til Europa/Afrika gruppe 1.

Der står 2-1 til Danmark og dermed har det danske hold gode muligheder. Man så igår en tydligvis stolt Davis Cup kaptajn, Kenneth Carlsen der glædede sig over ikke bare sejren i double men især det stærke danske spil.

Det er Frederik Løchte Nielsen der lægger med med kampen mod den formodet bedste moldaver, Radu Albot. Albot er nr. 187 på verdensranglisten, hvor Frederik Løchte Nielsen er nr. 658. Det er en mellem offensiv tennis repræsenteret ved Frederik og defensiv tennis som moldaveren er meget stærk i. Underlaget favoriserer Frederik Løchte Nielsen.

Derefter spilles kampen mellem Martin Pedersen og Maxim Dubarenco (billedet). Martin der bestemt ikke var tilfreds med sin indsats fredag er opsat på at løfte sit spil uanset udfaldet. Så må vi håbe det er nok til sejr.

I kan følge kampen live på Tennisavisens twitter profil www.twitter.com/tennisavisen. For yderligere oplysninger om matchen se www.tennis.dk

Forrige artikelITF turneringer: Foreløbig dansk succes i kvalifikationerne
Næste artikelDavis Cup Kolding: Frederik tabte. Nu står det 2-2
Ralph Elm Hansen
Ralph Elm Hansen er inkarneret tennisnørd og har mange års erfaring som tennisskribent. Han har tidligere drevet et af Danmarks mest seriøse tennissites, Tenaro, og har været med i redaktionen på Tennissporten.dk.