Det blev Sofia Nami Samavati der blev dagens danske vinder i grade 5 ITF juniorturneringen i Kramfors, Sverige. Derimod måtte både Mathilde Tranberg (billedet) og Patrick Kristensen se sig slået idag. Men der er tale om en flot indsats af alle de danske spillere og turneringen har givet 3 danske debutanter på juniorverdensranglisten hos pigerne. Det må siges at være meget flot.

Sofia Nami Samavati vandt flot over Viktorija Demcenkova, Letland med 6-1,6-2. I kvartfinalen møder Sofia 2. seedede Daria Kuczer, Polen.

Mathilde Tranberg måtte se sig slået af 6. seedede Kajsa Stegrell, Sverige med 0-6,0-6.

Også Patrick Kristensen måtte strække våben overfor Athur Hugounenq, Frankrig med 4-6,6-7 (5)

Helena Francati (billedet)kunne idag debutere på juniorverdensranglisten for piger idet hun sammen med Sofia Nami Samavati vandt i 1. runde af pigedouble over Ehn/Sander fra Sverige med 7-5,7-5.

Mathilde Tranberg og hendes svenske makker Elvira Edström blev slået af Anglesjö/Ovcina, Sverige med 2-6,7-5 (9-11).

Patrick Kristensen og Philip Hjorth tabte i første runde af drengedouble se sig slået af det svenske par Atlevi/Bedrot med 6-7 (5), 4-6.

Forrige artikelUS Open: Ukendt 15-årig pige sendte Australian Open finalisten Cibulkova ud i 1. runde
Næste artikelUS Open: Radwanska og Stephens ude – Wozniacki og svenske Larsson videre
Ralph Elm Hansen
Ralph Elm Hansen er inkarneret tennisnørd og har mange års erfaring som tennisskribent. Han har tidligere drevet et af Danmarks mest seriøse tennissites, Tenaro, og har været med i redaktionen på Tennissporten.dk.