Emneoverskriften er valgt, fordi Peter Kampen trods ærgerligt nederlag i single alligevel gennem sejr i double sammen med Nikolaj Katic kan spille sig tilbage på ranglisten. Patrick Kristensen også videre i double, hvor Sean Ellingsen tabte

Som omtalt under ITF Junior Kramfors: Peter Kampen inde i kampen om point kunne Peter Kampen med sejr i 1. runde ved Grade 4 turneringen ITF Kramfors Junior Challenge 2015 i Sverige generobre de rangliste-point, som han mistede ved Copenhagen Wintercup i februar.

Det gik dog ikke helt som håbet, da Peter allerede kl. 0800 tirsdag morgen mødte Anton Ornberg (SWE), der ligesom Peter var gået videre fra kvalifikationen, hvor han i finalen havde vundet 7-5, 6-0 over Sean Zachory Ellingsen.
Peter var desværre handicappet af, at han lider af børnegigt, og derfor har smerte i led og ankler, og specielt om morgen er smerten uudholdelig.

Da han således ikke kunne spille for fuld damp, var Anton Ornberg for god en modstander til, at Peter kunne vinde under disse omstændigheder, og det blev til svensk sejr 6-3, 6-3.

KB-træner ærgrer sig over, at Peter skulle spille allerede kl. 0800

[quote_box_center]”Jeg er slet ikke i tvivl om at Peter slår Anton under normale forudsætninger. Men dette skal ikke tage noget fra Anton, som spillede en god og stabil kamp”[/quote_box_center]

Da der også kan opnås point til ranglisten i double, som tæller 25%, kan Peter alligevel komme tilbage på ranglisten, da han sammen med Nikolaj Katic vandt 6-4, 6-1 over Gilbert Jaeger/Zacharias Rankloo Rasmusson (SWE)
Rune havde denne kommentar til double-kampen

[quote_box_center]”Drengene spillede godt og var rigtig skarpe i deres egne serve games. Jeg tror de kan gå langt, hvis de kan holde dette niveau.”[/quote_box_center]

Patrick Kristensen er også videre i double, hvor han spiller sammen med Oskar Johnsson (SWE). I et sandt drama vandt de 7-6(2), 6-7(5), [10-8] over 3. seedede Javier Barranco Cosano (ESP)/Karlo Boljat (CRO).

Sean Zachory Ellingsen spillede double sammen med Almir Nokic (SWE). De tabte 2-6, 3-6 til Roscoe Bellamy (USA)/Linus Lovgren (SWE), som havde fået wildcard.

Rune Thomsen er optimistisk på vegne af Nikolaj Katic, som onsdag kl. 0800 spiller 1/8-finale i single mod 7. seedede (723) Henrik Atlevi (SWE).

[quote_box_center]” Jeg tror det bliver en lige kamp, hvor den der laver færrest fejl vil tage sejren hjem. Niko virker dog skarp, og ser ud til at spille med god selvtillid.”[/quote_box_center]

Forrige artikelTennispsykologi: Lær at lukke kampen
Næste artikelWTA Indian Wells: Boserup missede møde med Wozniacki
Ole Dalsgaard Jensen
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.