Memphis er i høj grad kendt for hjembyen for Graceland og dermed “The King”, Elvis Presley. Men Presley er ikke den eneste “king” der har regeret i Memphis. Nogle af de allerstørste tennis konger har brilleret i “kongebyen”, Memphis.

$659.070 turneringen har haft 9 vindere der samtidig endte året som verdens nr. 1. Samtidig er det den eneste ATP turnering der arrangeres af en tennisklub, “The racket club of Memphis.” Så det er en lidt anderledes turnering på touren. Den første vinder i turneringen var Bjørn Borg og siden har prominente vindere været Andre Agassi, Jimmy Connors, Jim Courier, Stefan Edberg, Ivan Lendl, John McEnroe, Andy Roddick og Pete Sampras. Sådan en vinderliste finder man ikke i mange andre turneringer.

Topseedet i årets turnering er Kei Nishikori, Japan og 2. seedet er Kevin Anderson, Sydafrika. Begge spillere er oversiddere i første runde.

Største overraskelser i turneringen er foreløbig at 7. seedet Benjamin Becker, Tyskland er slået ud af Sam Querrey, USA med cifrene 4-6,6-2,6-1. Endelig slog Donald Young, USA 8.seedede Adrian Mannarino, Frankrig med cifrene 6-3,7-6(9).

Forrige artikelATP Rotterdam: ABN Amro World Tennis Tournament er et af Hollands sportsklenodier
Næste artikelATP Sao Paolo: Sydamerikanske farver og puls giver tennis liv
Ralph Elm Hansen
Ralph Elm Hansen er inkarneret tennisnørd og har mange års erfaring som tennisskribent. Han har tidligere drevet et af Danmarks mest seriøse tennissites, Tenaro, og har været med i redaktionen på Tennissporten.dk.