For dem der har haft den store oplevelse at være i Sydamerika er der to ting der slår en. Farverne er så klare og smukke at man fuldstændig taber pusten. For det andet er det et andet kontinent og der er en helt anden puls. Og det taler ikke til Sydamerikas ulempe. Det er så inspirerende at besøge kontinentet.

I denne uge spilles $505.655 ATP turneringen i Sao Paolo, Brasilien. Og mon ikke det er en farverig og spændende turnering. Turneringen har været spillet siden 2001 og er dermed forholdsvis ny. Topseedet er Tommy Robredo, Spanien der tidligere har vundet turneringen.

Foreløbig har alle de seedede levet op til forventningerne. Og det er grusspecialisterne der huserer. De 4 store turneringer i februar i Sydamerika er alle på grus og er den tidlige optakt til French Open der som bekendt er på grus. Når vi når til marts fortsætter grusturneringerne i Europa.

Forrige artikelATP Memphis: Her regerer “Kings”
Næste artikelTwitter: Caroline Wozniackis får ny sponsor-aftale
Ralph Elm Hansen
Ralph Elm Hansen er inkarneret tennisnørd og har mange års erfaring som tennisskribent. Han har tidligere drevet et af Danmarks mest seriøse tennissites, Tenaro, og har været med i redaktionen på Tennissporten.dk.