Den sidste kamp er netop lige blevet afsluttet i Gruppe B til ATP Barclays World Tour Finals tirsdag aften. Kampen stod mellem Andy Murray og Milos Raonic. Der var på forhånd lagt op til en jævnbyrdig kamp, men med Murray som svag favorit.

Allerede i starten af kampen kunne man fornemme en lidt anspændt start fra begge spillere med mange uprovokerede fejl. Murray’s gameplan var tydelig og han udtrykte selv før kampen, at han ville prøve at få mange returneringer i spil mod den hårdt servende Raonic, men ellers prøve at spille stabilt gennem kampen.

Det lykkedes Andy Murray at bryde Milos Raonic til 4-2 i 1. sæt og efter et stabilt serveparti viste han ingen slinger i valsen og tog føringen og dermed 1. sæt med cifrene, 6-3. Andy viste god attitude, styrke, kampgejst og han udstrålede, at han gerne ville tilbage i turneringen.

I 2. sæt spillede Milos Raonic sig en del op, og han begyndte at være mere spilstyrende. Han var god til at tage initiativet væk fra Murray ved at presse ham godt tilbage med sin flade forhånd. Milos’ 1. servs procent blev også betydeligt bedre og dette medførte, at Murray blev presset i langt højere grad end i 1. sæt. Det skulle også vise sig, at Milos’ mere effektive spil påvirkede Murray, og han blev mere og mere frustreret, som 2. sæt forløb.

Efter at have brudt hinanden en gang hver i 2. sæt, så endte kampen dog i Murrays’ favør og han kunne dermed ånde velfortjent lettet op, efter at have vundet sin første kamp i Gruppe B til ATP Barclays World Tour Finals.

Det bliver interessant at se hvem de endelige semifinalister bliver, men en ting er sikkert. Der bliver kamp til stregen i både Gruppe A og Gruppe B.

Forrige artikelWTA Ranking: Wozniacki i top 10 for 6. år i træk. Li Na officielt af ranglisten
Næste artikelATP Challenger Champaign: Fremragende kamp af Frederik giver fornem sejr
Mathias Hjortskov har dyb indsigt i tennissporten qua sin tid som junior elitespiller og daglige trænergerning i Lyngby Tennisklub og Nærum Tennisklub. Han har en ambition om at sætte fokus på dansk tennis, herunder holdturneringen, klubber, unioner og DTF. Ved siden af sit tennisengagement studerer Mathias HA(it.) på CBS.