Dagens kamp i første runde i Strasbourg mellem Caroline Wozniacki og amerikaneren Shelby Rogers, så ud til på forhånd at være en overkommelig opgave. Det var det så ikke lige.

Spillerne på vej

Første sæt blev en rutsjebanetur for i første omgang Caroline og sidenhen for Shelby Rogers, der dog fandt sig selv. Der var 8 breaks – 4 til hver. Caroline spillede lidt ved siden af sig selv til stillingen 14 til Rogers. Så vandt Caroline 5 point i træk og det stod 54. Shelby holdt sit parti og brød efterfølgende Caroline til 56. Caroline brød nok engang – sættets 8.break! og en tiebreak skulle afgøre sættet. Igen god periode for Caroline, der kom foran 50, hvorefter hun tabte det hele på gulvet, i det man godt kan kalde et mentalt kollaps – og måske noget med ryggen, men tiebreaken blev tabt 8-10!

Rogers har fået en flyvende start

Eksempel på Caro serve

Caro kæmper stadig

Rogers kan serve sættet hjem efter at have brudt Caro nok engang

Første sæt ude i Tiebreak

Nej, nej nej fra 5-0 til 8-10, hvordsan kunne du

Andet sæt blev meget kort efter 01 hvor Shelby ROgers vandt sit serveparti var det Carolines tur og hun kunne slet ikke få styr på spillet efter den medical timeout der var. Bagud 0-40 besluttede Caroline at sig nok er nok. Ikke ligefrem en streålende grussæson indtil nu, men der har på den anden side heller ikke været nogen point at forsvare. Hvad gik galt: For mange uprovokerede fejl, 3 dobbelt fejl, lav serveprocent 63% i første sæt og tager man andet sæts ene parti med er den kun 58%. Ikke i stand til at afgøre boldene. Udover en føring i tiebreak, så var der andre partier, hvor Caroline havde chancen, der blev afgjort af nogle sløsede returer i nettet. Tjah – det må siges at være en ommer. Nu kun to grusturneringer tilbage – French Open og efter Wimbledon turneringen i Båstad. Held og lykke med det og held og lykke med forberedelsen til French Open – her tæller alle point med. Lidt fra andet sæt:

Medical Time Out

Tak for kampen

Den anden “dansker” Julia Boserup tabte i går til den olympiske mester Monica Puig 61 60. Held og lykke til begge to i French Open om en uge.