Tennis Club Odense (TCO) er gået sammen med GPTCA (Global Professional Tennis Coach Association) om at arrangere et professionelt trænerkursus, der bliver afholdt i slutningen af juni.

Tennis Club Odense (TCO) lægger også denne sommer hus til og er således vært, når opfølgeren på sidste års Global Professional Tennis Coach Association (GPTCA) professionelle level B – og C-trænerkursus skydes i gang den 23.-25. juni. Kurset er en unik og sjælden mulighed for danske trænere at blive undervist af nogle af verdens absolut dygtigste trænere og undervisere 3 dage i streg, både uden for, men også på banen i aktion med danske tennistalenter.

De to hovedfigurer der afholder kurset, er ingen mindre end GPTCAs bestyrelsesformand, Alberto Castellani og Claudio Pistolesi, som begge er Grand Slam ATP Coaches for TOP 10 ATP spillere. Castellani har været coach for utallige ATP Top 100-spillere, eksempelvis Marc Rosset, Janko Tipsarevic og Ivo Karlovic. Pistolesi har blandt andet været coach for Robin Söderling og er tidligere professionel ATP tennisspiller. Han har været Italiens junior champion i U16 og U18 og sluttede sin karriere af som ITF junior World Champion.

Alberto Castellani udgør sammen med Claudio Pistolesi den italienske trænerduo til kurset – foto: www.tennisclubodense.dk

Læs mere om Alberto Castellani her: Alberto Castellani

 

Claudio Pistolesi skal, sammen med Alberto Castellani, lære fra sig til årets GPTCA-kursus – Foto: www.tennisclubodense.dk

Læs mere om Claudio Pistolesi her: Claudio Pistolesi

GPTCAs mission er at levere en høj standard af professionel tenniscoaching verden over. Kurset henvender sig derfor til tennistrænere som allerede har taget et trænerkursus i DTF-regi eller har tilsvarende certificeringer fra andre nationale forbund eller ITF. Alle kan deltage, men man får dog først GPTCA-certificering, når man har en certificering under landets officielle tennisforbund. Således løfter og supplerer uddannelserne hinanden uden at konkurrere.

GPTCA er i øvrigt partner med ATP World Tour, og principielt den eneste organisation i verden, der udbyder ATP certificerede trænerkurser.

Ønsker du at vide mere om kurset, så klik her: GPTCA + Tennis Club Odense

Da der er et begrænset antal pladser, kører arrangementet efter først-til-mølle-princippet.

Tilmeldingsfristen er senest den 9. juni 2017.

Klik her for mere info og tilmelding:
GPTCA – Level C
GPTCA – Level B

Kursusarrangør og kontaktpersoner for trænere:
GPTCA – Ismar Huskic, gptcadk@gmail.com,
TCOs formand – Thomas Hjorth Nyholm, thn@etotal.eu

 

 

Forrige artikelWTA Strasbourg 2017: Sejr til Rogers over skadet Wozniacki
Næste artikelITF Singapore: Benjamin Hannestad gensyn med Nam Nam fra EuroElite-tiden
Kristina Loncar
Kristina Loncar, 22 år, er en ambitiøs journaliststuderende fra Roskilde Universitet, der drømmer om at blive en dygtig sportsjournalist. Hun har spillet håndbold de sidste 12 år på eliteplan og som professionel i udlandet, men har sideløbende kastet sin kærlighed på tennissporten i en sådan grad, at hun nu med pen og blok i hånden ønsker at få en fod indenfor tennisverdenen som skribent for Tennisavisen.dk.