Foto WTA TV. Modstanderen i kvartfinalen var 32 årige Pauline Parmentier fra Frankrig. Hun er pt. #122 på WTAs rangliste, men det skal man ikke lægge for meget i. De har mødt hinanden før 3 gange med wozniacki som vinder. Parmentier er som Errani grusspecialist, og det kom frem i dag, da hun vandt over WOzniacki, der måtte trække sig med maveproblemer efter andet sæt. 64 36 var stillingen på det tidspunkt.

Spillerne på vej

Første sæt var en jævnbyrdig affære med et Wozniacki overtag. I starten brød de begge hinanden. Tætte dueller der endte med et wozniacki break til 31. Herefter fulgte 2 partier til serveren, hvorefter Parmentier brød tilbage. To partier til serveren, hvorefter Parmentier skulle serve for at blive i sættet. Hun kom bagud 15-40 og Wozniacki tog sættet 64. Fejlene var der som i Errani kampen, men forhånd og baghånd var alligevel ganke gode og serven bedre. Piotr var på besøg og hun pegede bl.a. på maveregionen. Lidt fra første sæt:

Parmentier forhånd

Woz godt fra start 41

Parmentier bryder tilbage

Woz foran 54

Første sæt i hus

Statistik

Andet sæt var en anden sag. Tydeligt at serven var påvirket, og statistik viste at serven aldrig kom over 130 kmt, hvilket ikke er særlig kraftfuldt, og Caroline tabte sine 2 første servepartier, og pludselig stod der 03. I den efterfølgende pause var der medical timeout for Wozniacki, og det foregik i et tilstødende lokale. Da Wozniacki kom tilbage, så det ud til at have hjulpet, men ikke i særlig lang tid. Wozniacki kom på tavlen til 14, og det blev 25, da hun også holdt sit næste serveparti. Så brød hun Parmentiers serv, og så stod der 35, hvilket Parmentier kvitterede med at bryde Wozniackis serv nok engang til 36, og dermed sættet. Lidt fra andet sæt:

Parmentier brød Caroline 2 gange – foran 30

Trainer til Woz – foregår efterfølgende udenfor – noget med mavemusklerne tror jeg

Bagud 04

Sjov duel ved nettet

Woz på 35

Parmentier tager andet sæt

I pausen mellem andet og det eventuelle tredie sæt, havde Wozniacki en samtale med traineren og besluttede at sige stop, hvilket dermed gav sejren til Parmentier.

Caroline trækker sig på grund af muskelproblemer i maveregionen