Finalen i WTA turneringen i Istanbul bliver med to noget overraskende finalister. Den ene er i sin første finale siden 2012, og den anden er i sin 1. WTA finale nogensinde.

Én spiller går ekstra glad hjem

Den første semifinale stod mellem ukrainske Lesia Tsurenko og belgiske Kirsten Flipkens. Lesia Tsurenko havde chancen for at spille sig i sin 1. WTA finale, og det var ikke en chance, hun havde tænkt sig at lade gå forbi. Efter 1 time og 21 minutter kunne hun juble. Hun havde spillet sig i finalen med en sejr på 6-4, 6-2.

I den anden semifinale stod polske Urszula Radwanska over for slovakiske Magdalena Rybarikova. Denne semifinale blev en noget mere spændende semifinale end den 1. Dagens anden semifinale skulle afgøres i 3 sæt, og igen var Urszula Radwanska bedst i en 3 sætter (hendes 3. 3 sætter ud af 4 kampe). Urszula spillede sig i sin 1. WTA finale i 3 år med en sejr på 6-3, 4-6, 6-3.

Forrige artikelWTA Istanbul: Svært at følge op på store triumfer
Næste artikelWTA: Bad Gastein Ladies – 1 semifinale afgjort, den anden udsat.
Avatar photo
Kristian Asbjørn Korsgaard er 31 år og har spillet tennis siden 2005. Pt. spiller han i Hobro Tennisklub. Kristian har været tennisentusiast i mange år med særlig interesse for WTA-touren. Han ser så meget tennis som muligt for at holde sig opdateret og kunne ajourføre læserne på Tennisavisen.dk.