Når man slår de store stjerner, så er det nogle gange svært at holde kadencen og følge op på det videre frem i turneringen.

Kan man følge op på storspil?

Denne påstand måtte ukrainske Kateryna Bondarenko sande, da hun i kvartfinalen stod over for landsmanden Lesia Tsurenko. Kateryna Bondarenko havde i 1. runde lidt overraskende slået den 1. seedede og verdensstjerne Venus Williams fra USA, så spillet var til at slå de store stjerner. Desværre måtte hun trække det korteste strå i kvartfinalen, og efter en MEGET velspillende og tæt kamp, kunne Lesia Tsurenko strække armene i vejret med en sejr på 7-6(13), 7-5. Kampen varede 2 timer og 29 minutter.

Lesia Tsurenkos modstander i semifinalen bliver den belgiske stjerne Kirsten Flipkens. Kirsten Flipkens stod i sin kvartfinale over for den tidligere topspiller og Grand Slam vinder Francesca Schiavone fra Italien. Efter 1 time og 24 minutter kunne Kirsten Flipkens strække armene i vejret med en sejr på 6-2, 6-4.

Fortsætter storspillet

I den anden semifinale står polske Urszula Radwanska og slovakiske Magdalena Rybarikova over for hinanden. Førstnævnte stod i sin kvartfinale over for bulgarske Tsvetana Pironkova. Kampen bølgede frem og tilbage, og efter 2 sæt var kampen helt lige. Kampen skulle afgøres i en tiebreak, og her viste Urszula Radwanska sig stærkest og vandt dermed kampen efter 2 timer og 16 minutter med cifrene 6-2, 3-6, 7-6(5).

Slovakiske Magdalena Rybarikova stod i sin kvartfinale over for italienske Roberta Vinci, der er kendt for sine slice og flotte netspil (tidligere verdensetter og mangedobbelt Grand Slam vinder i double). Roberta Vinca fejede alt modstand af banen i 1. sæt, som hun vandt så sikkert som 6-0. Dermed lignede det en sikker italiensk sejr, men slovakken havde andre tanker. Hun fik vendt et truende nederlag til noget positivt, og efter 2 timer og 11 minutter kunne hun juble med sejr på 0-6, 7-5, 6-2.

Forrige artikelITF Tampere: Karen Barbat klar til endnu en finale
Næste artikelWTA Istanbul: 2 overraskende finalister
Avatar photo
Kristian Asbjørn Korsgaard er 31 år og har spillet tennis siden 2005. Pt. spiller han i Hobro Tennisklub. Kristian har været tennisentusiast i mange år med særlig interesse for WTA-touren. Han ser så meget tennis som muligt for at holde sig opdateret og kunne ajourføre læserne på Tennisavisen.dk.