Det regner og regner i Bad Gastein, og der blev kun afviklet den ene af semifinalerne. S[2] Samantha Stosur (AUS) mod Anna Karolina Schmiedlova (SVK) ungdom mod erfaring.

Schmiedlova gjorde hvad hun kunne og spillede i det hele taget pænt, men mod en Sam Stosur der er ved at finde melodien er det ikke nok. Den unge slovakiske spiller blev kørt rundt på banen i første sæt, og selv de bedst placerede bolde blev returneret af Stosur. Ganske fint at se en grusspecialist i arbejde og Schmiedlova fik ikke mange fødder til jorden i første sæt der endte 61 til Sam Stosur.

Andet sæt blev en lidt anden sag, hvor Schmiedlova fandt melodien og kom foran 52 – tjah hvad sker der så, der går gummiarm og forsigtighed i spillet og Sam Stosur kommer tilbage og vinder 75. Lidt synd for slovakken, men det nytter ikke noget at stoppe med et spil der virker, når man er oppe mod en grusspecialist, der stort set spillede fejlfrit. Velkommen tilbage Sam – godt at se.

Anden semifinale blev udsat pga. regn så der er en spiller der skal spille to kampe i morgen.

Finaledagen ser således ud:

10:00 – [1] Sara Errani (ITA) V [3] Karin Knapp (ITA)
13:30 – [1] Sara Errani (ITA) eller [3] Karin Knapp (ITA) V [2] Samantha Stosur (AUS)

Lidt fra Bad Gasteins “Beach party” torsdag:

Forrige artikelWTA Istanbul: 2 overraskende finalister
Næste artikelITF Junior Belfast: Olivia Gram vinder 2 sejre over O’Keefe samme dag
Avatar photo
Leif Hørgren Mortensen er selverklæret tennisfan med særlig interesse for WTA-touren og Caroline Wozniacki. Leif er aktiv tennisdebattør på sociale tennismedier og også en stor bidragsyder på det internationale tennissite, Tennisfrontier.com.