På en solskinsfyldt blæsende dag, server Venus først, kommer bagud 15-40, men redder begge breakpoint, får fordel på en Caro fejl og vinder det første parti på en anden Caro fejl.
Caro server og kommer foran 40-0, men giver 2 point tilbage, før hun tager det andet parti på en Venus fejl og de er lige.
I 3die parti bringer Caro sig foran igen 40-15, men denne gang giver hun kun en tilbage, og scorer på en anden Venus fejl, Caro får det første servegennembrud, foran 2-1, hun server det næste parti.
Venus kommer ofte tidligt til nettet.
Caro starter 4. parti ligesom foregående parti, foran 40-0, hun giver 2 point tilbage, men får sit 4de parti med sin stærke serv. Caro laver sit første es i kampen.
5. parti, kommer Venus igen bagud 15-40, men denne gang behøver Caro kun en af breakchancerne inden hun får dobbelt breaket og 4-1 føring.
To hold af serv bringer os til 5-2 og Caro skal serve for første sæt. Caro scores sit andet es og sikrer partiet komfortabelt og Venus får sit første parti uden at skulle stå over for en breakmulighed.
Caro laver sit 3die es i det 8 parti i første sæt, tager det første sæt på på grund af sin gode serv 6-2. I det første sæt laver damerne hver 9 vindere, men Venus laver 15 uprovokerede fejl.
Caro måtte ikke forsvare et eneste breakpoint i det første sæt.

Andet sæt starter med at Venus kommer foran tidligt kun for at blive presset til lige og mister det første parti, Caro får endnu et break. Men det er det andet sæt og Venus får også en breakchance, den kommer på en Caro dobbelt fejl. Med scoren lige 1-1, får Venus endelig et par gode server ind, og scorer sit første es i kampen og kommer foran 2-1 i andet sæt. Tilbage på lige, Caro skal serve, men det er nu Wozniacki, der har problemer med sin serv og bliver brudt. Med en vending i spillet, Venus laver et sikkert parti og kommer foran 4-1 og er i fuld kontrol over det andet sæt.
Wozniacki får sit første lette parti i det andet sæt, og vinder det 6. parti i sættet, score 2-4
Hold af serv og Venus server for det andet sæt foran 5-3, Venus vinder pariet rent og begge spillere har et sæt hver. Andet sæt går til Venus 6-3

Det afgørende sæt giver et tidligt break til Venus og hun konsoliderer det og kommer foran 3-1. Caro og Venus holder deres servepartier og stadig bag med et break. Venus holder sin serv i 6. parti, der er et underligt parti, jeg har aldrig set så mange mærkeligt hoppende bolde og omstrejfende bolde i en finale. Caro holder sin serv ved lobbe over Venus og en scorer til 3-4. Caro finder kæmper men må se 8de parti i det afgørende sæt går til Venus der nu fører 5-3, Caro server for at blive i kampen.
Den 9. parti af 3. sæt giver 4 match point til Venus, og det blev alt for mange at skulle vinde for Caro, Venus tager sættet og kampen 2-6 6-3 6-3. God og spændende kamp som begge spillere kan være godt tilfredse med. Venus vinder Auckland i 2015 efter at være blevet nummer to i 2014. Der blev holdt nogle gode taler bagefter og det var helt tydeligt at begge spillere kunne lide forholdene i Auckland.

Forrige artikelATP Chennai: Himmelstormeren David Goffin klar til at møde Wawrinka
Næste artikelITF Vesterås: Nerver spillede med i Olga Helmis første ITF-finale
Leif Hørgren Mortensen
Leif Hørgren Mortensen er selverklæret tennisfan med særlig interesse for WTA-touren og Caroline Wozniacki. Leif er aktiv tennisdebattør på sociale tennismedier og også en stor bidragsyder på det internationale tennissite, Tennisfrontier.com.