Først et rundt jubilæum – såmænd mit eget -det er i al beskedenhed artikel nr. 500 for Tennisavisen fra undertegnede, så jeg kunne ikke lade være med at gøre opmærksom på det. Ikke mere om det. Carolines modstander i dag var 18 årige Bianca ANDREESCU fra Canada. Hun var pudsigt nok den der slog Laura Siegemund i kvalifikationen. Bianca ANDREESCU er nr.152 på single ranglisten, men er en af de spillere, der er på vej frem og dukkede således i 2017 op med et wild card ved enkelte WTA turneringer. Hun nåede således finalen i double ved Coupe Banque Nationale i Canada i 2017. Det blev så en forklaring på hvorfor Siegesmund tabte i kvalifikationen, for det gjorde Wozniacki også 46 46.

Første sæt blev en udfordring fra start. Wozniacki startede ok og servede sit første es, men ingen tvivl om at der stod en aggressiv modstander på den anden side af nettet. Caroline fik sit første parti og kom godt i gang med det næste parti, hvor Andreescu var bagud 0-30 i sit første og også i sit andet parti, men det lykkedes hende at vende partierne og samtidig udfordre WOzniacki i hendes partier. Ved stillingen 22 var det tydeligt at Wozniacki ikke spillede helt på sit bedste og Andreescu pressede Wozniacki med aggressivt spil og brød til 23. Andreescu vandt derefter sit parti rent og Wozniacki fik også sit parti hjem. Medical timeout til Caroline – så ikke for godt ud. Wozniacki kom tilbage med et lidt friskere udtryk i ansigtet og så fulgte sættets længste parti en slags parti royale med 6 gange lige før WOzniacki endelig brød tilbage på den 6te breakbold – 44. Andreescu svarede ved at bryde Caroline igen forholdsvis let til 45. Selvom Caroline nåede lige så var det ikke nok til at stoppe Andreescu der efter en fordel vandt partiet og dermed sættet 46. Aggressiv spil, få fejl og en virkelig god baghånd var afgørende for sættet og måske en Wozniacki ikke helt på toppen – noget med hoften eller er det hendes sygdom der spiller ind?

Andet sæt begyndte igen ok for Caroline der holder sit parti og hun havde efterfølgende Andreescu lidt ude itovene, men hun overlevede og brød derefter Caroline i hendes parti, hvor aggressivitet og manglende præcision var afgørende faktorer 12. MTO for Andreescu og en snak med farmand for WOzniacki – der var lang vej tilbage. Så kom en regnpause og Wozniacki kom tilbage med fornyet energi og brød straks tilbage efter et par gange lige og holdt derefter eget parti rent 32. Andet sæts længste parti fulgte med 7 gange lige og fordele til begge før Andreescu reddede partiet hjem. Caroline holdt derefter med lidt besvær sit parti 43. Så var det igen regnvejrspause samtidig med en antydning af rygproblemer og krampe hos Andreescu. Det blev 44 og så kom Wozniackis serveparti og igen bliver en aggressivt spil fra Andreescu afgørende og efter to gange fordel brød Andreescu igen 45. Nerverne kom ikke i spil selvom Caroline kom på 30-30. Andreescu vandt 46 46 og det var en fortjent sejr. Første gang siden Wimbledon 2013 at Wozniacki taber til en spiller udenfor Top 150.

Wozniacki vinkler

Andreescu et parti mangler

Og det kom her