Nyt år, ny sæson og nye spændende tenniskampe – vi er så klar. Caroline Wozniacki skulle spille sin første kamp i Auckland mod en for hende ny spiller. Det var i alt fald første gang hun mødte 30 årige Laura Siegemund fra Tyskland, hvilket måske godt kan undre, men det meste af Lauras karriere har været på ITF niveau. Hun kom først rigtig ind på WTA niveau i 2014, hvor hun nåede ind i top 100. Hendes gennembrud kom i 2016, hvor hun vandt sin første WTA titel i Båstad, hvor hun også spillede sin første WTA kamp tilbage i 2010. Hun vandt senere på året en US Open titel i mexed double. Sin indtil videre anden titel kom i Stuttgart i 2017, men hun var herefter uheldig at få en knæskade, så hun var ude i næsten et år, indtil hun vendte tilbage i Charleson i 2018. SÅ en ganske god doublespiller der pt. er #113 på singoleranglisten og med i hovedturneringen som LL=lucky loser. Det blev den ventede sejr, hvor Caroline kun blev udfordret lidt i starten af kampen og i midten af andet sæt. 63 62 Well done.

Første sæt startede med et sædvanligt afprøvende parti af Wozniacki, hvor hun var lidt afprøvet men afværgede et par breakbolde. Herefter kørte serven bedre og bedre. Godt hjulpet af svage Siegemund førsteserver og en del dobbeltfejl blev tyskeren presset og det gik galt i Siegemunds andet serveparti og dermed 31. Herefter var Wozniackis sikre spil på plads og første sæt blev kørt sikkert hjem 63. Gode server og en glimrende forhånd samt sikkert spil gjorde forskellen.

God Wozniacki forhånd

Flot baghånd Siegemund

Caro vandt det længste parti

Woz tager første sæt

Andet sæt fortsatte Caroline sin dominans og brød Siegemunds åbningsparti, holdt sit eget parti og brød nok engang, så der stod 30. SÅ var det som om Siegemund fik en opblomstring, og vi så hvad hun kan, og hjulpet af en Wozniacki dobbeltfejl fik hun et af breakene tilbage, og holdt derefter let sin egen serv, så der pludselig stod 32. Så fulgte kampens længste parti, hvor Caroline virkelig blev testet. Siegemund pressede Caroline og det blev til flere breakmuligheder, men Caroline stod imod og trods endnu en dobbeltfejl overlevede Caroline presset, og så stod det 42. Efterfølgende parti trak den sidste luft ud af Siegemund, der måtte se sig brudt igen rent, og Caroline kunne herefter forholdsvis let serve sættet hjem og dermed kampen. 62 i et væsentligt bedre sæt, hvor man kunne konstatere at rusten var banket af hos Wozniacki. God begyndelse på 2019.

Wozniaki i kontrol

Siegemund gør modstand

Wozniacki vinder andet sæt og kampen

Et par kommentarer til kampen

Kidt statistk af kampen – tryk på billedet