All in TENNIS CAMPS

Tenniskapaciteterne Tine Scheuer-Larsen og Lotte Gundtoft står bag det nye tenniskoncept ”All in TENNIS CAMPS”, som tilbyder camps til piger og kvinder, der brænder for tennis.

Danmarks bedste kvindelige trænerteam er samlet, og formålet er at tilbyde intensiv træning i et godt socialt og personligt udviklende miljø.

[quote_box_center]”Nogen tror vi kun er et elitært tilbud, men vi brænder for udvikling og glæden ved verdens bedste spil, uanset om man er nybegynder eller elitespiller, ung eller gammel” udtaler Lotte Gundtoft, som står i spidsen for aktiviteterne i Vest Danmark.[/quote_box_center]

[quote_box_center]Hun fortæller: “Et af vore eftertragtede tilbud er vore søndags camps for motions damer. Her træner vi 2 timer, spiser en god frokost og netværker, derefter er der pointspil, hvor vi kobler, det vi har trænet om formiddagen over i kampsituationer.”[/quote_box_center]

Spillere kan deltage uanset, hvilken klub de er medlem af. All in TENNIS CAMPS vil gerne åbne klubberne op, så de får spillerne i centrum.

Læs mere om All ladies her: www.allintenniscamps.dk/all-ladies/.
Find alle de spændende tilbud på: www.allintenniscamps.dk.

VIND – til dig og din veninde.

På Tennisavisens facebook-side har du lige nu muligheden for at deltage i konkurrencen om to pladser til All Ladies søndag d. 14. juni i Vejle kl. 11.30-17.30.

Deltag på facebook og vind en plads til dig og din veninde. Konkurrencen slutter søndag 17. maj 2015.

Deltag i konkurrencen på Facebook

…alternativt kan du bruge Facebook-opslaget nedenfor:

KONKURRENCE: Vind 2 x billetter til tenniscamp kun for kvinder +25 år i Vejle søndag d. 14. juni kl. 11.30-17.30. 'Tag'…

Posted by Tennisavisen on 13. maj 2015

Forrige artikelChallenger Seoul: Løchte revanche mod Chung torsdag kl. 6. Slut i double
Næste artikelElitedivisionen herrer optakt 1
Tennisavisen.dk
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.