Efter den suveræne sejr i Tjekkiet i sidste uge fortsætter Elmer Møller i samme stil i Italien, hvor han med 3 sten-sikre sejre er fremme i semifinalen

Hvis man jævnligt følger med i Tennisavisens omtaler fra internationale junior-turneringer, er man ikke i tvivl om, at et par af de absolut bedste U12 spillere er danske, og derfor gentages det udelukkende af hensyn til eventuelle nye læsere.

I sidste uge vandt både Holger Vitus Nødskov Rune og Elmer Møller i suveræn stil TE U12 turneringer i henholdsvis Italien og Tjekkiet.
I denne uge har Elmer fået wildcard til Torneo U12 Tennis Europe Bressanone i Italien, hvor han ufortrødent fortsætter de samme gode takter, og han er efter 3 runder fremme i semifinalen med disse suveræne sejre

R32: 6-0, 6-0 mod (Q) Francesco Testori Tesfagabri Yosiof (ITA)
1/8-finale: 6-1, 6-3 mod (WC) Francisco Javier Borbolla
Kvartfinale: 6-1, 6-1 mod [SE] Alex Xiang Lu (CAN)

Modstanderen i kvartfinalen deltog i sidste uge i TORNEO U12 TENNIS EUROPE PORTO SAN GIORGIO, hvor han nåede semifinalen og tabte til Holger 4-6, 1-6.

Elmers modstander i semifinalen bliver Joshua Dous Karpenschif (FRA), som i kvartfinalen vandt over Kim Johannes Niethammer (GER) 4-6, 6-2, 6-3.
I den anden semifinale mødes Clovis Benichou (FRA) vs. Luca Nardi (ITA). Sidstnævnte var også i semifinalen i Porto San Giorgio i sidste uge.

Elmer har også deltaget i double sammen med Timofey Stepanov (BLR) og de vandt i 1. runde over Christian Fellin/Giulio Perego (ITA) 6-4, 6-1.
I kvartfinalen blev det til endnu en sejr 6-1 6-2 over Ivan La Cava/Enrico Lanza Cariccio (ITA).
I semifinalen tabte de til 3-6, 5-7 til (WC) Alex Xiang Lu/Marko Stakusic (CAN).

Forrige artikelWimbledon: Mini Ymer i semi, men ude af double med Hannestad
Næste artikelITF Amstelveen: Karen Barbat er kommet let til Semis
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.