Dansk deltagelse ved Wimbledon sluttede i 2. runde af Boys doubles, da Benjamin Hannestad tabte sammen med Michael Ymer, som er i semifinale i single

Torsdag i 2. uge af Wimbledon sluttede den danske deltagelse ved Wimbledon, da Benjamin Hannestad sammen med sin 16-årige svenske makker Michael Ymer tabe i 2. runde af Boys doubles til 5. seedede Miomir Kecmanovic (SRB)/Casper Ruud (NOR), som vandt 6-3, 6-3, efter at det dansk-svenske par havde afværget 6-7 matchbolde i en kamp, hvor ingen af dem ifølge Benjamin spillede godt.

Den nærmeste “Fremtid” for Benjamin bliver en “Future” i Rumænien, hvor han efter en række junior-turneringer, som har bragt ham op som no. 51 på ranglisten, skal prøve kræfter med på ITF-Senior niveau.

Boys single semifinalen Norden vs. USA

Michael Ymer fortsatte sejrsrækken i single, hvor han nu er fremme i semifinalen, idet den 12. seedede unge svensker vandt 7-5, 7-6(3) i kvartfinalen over no. 20 Alvaro Lopez San Martin (ESP).

Semifinalen bliver et Nordisk anliggende, da modstanderen i semifinalen er 18-årige Patrik Niklas-Salminen (FIN), som i kvartfinalen vandt 6-4, 1-6, 6-4 over 7. seedede (18) Tommy Paul (USA), som i 1. runde havde sendt Benjamin ud af turneringen.

Der er således sikret Nordisk deltagelse i finalen, hvor der på den anden side af nettet vil stå en spiller fra USA, da den deltagerne i den anden semifinale bliver mellem no. 1 Taylor Harry Firtz og no. 22 Reilly Opelka (USA).

Forrige artikelWimbledon: Damernes semifinaler
Næste artikelTE U12 Bressanone: Elmer Møller kurs mod nyt top-resultat
Ole Dalsgaard Jensen
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.