I Moselle Open der i den forløbne uge blev spillet i Metz, Frankrig vandt David Goffin Belgien titlen da han i fianalen slog Joao Sousa, Portugal. Det blev en velspillet finale hvor Goffin kampen igennem havde det lille overtag der afgjorde det hele. Den belgiske tekniker leverede ind i mellem nogle slag der ikke var af denne verden. F.eks. da Sousa afleverede et passér slag som så ud til at sætte Goffin ud af spillet. Goffin strækker sig og laver en kattepote flugtning der samtidig er et vinderslag. Jo, kampen var god reklame for herretennis.

Goffin vandt kampen med 6-4,6-3. David Goffin er nr. 45 på verdensranglisten og har “kun” vundet en ATP titel før denne uge. Det var også i 2014 i Kitzbühl, Tyskland. Der ligger uden tvivl en betydelig fremgang på verdensranglisten efter denne sejr. Joao Sousa er nr. 39 på verdensranglsiten og trods nederlaget er der nok også adskillige pladsers fremgang i vente for ham.

 

Forrige artikelTennisavisen – September 2014: Læs hele avisen online
Næste artikelNapa Valley Challenger: Løchte vinder tæt kvalifikationskamp
Ralph Elm Hansen
Ralph Elm Hansen er inkarneret tennisnørd og har mange års erfaring som tennisskribent. Han har tidligere drevet et af Danmarks mest seriøse tennissites, Tenaro, og har været med i redaktionen på Tennissporten.dk.