17-årige August Holmgren forsøgte lørdag-søndag forgæves at kvalificere sig til hovedturneringen ved Grade 2 juniorturneringen 32° Torneo Internazionale U18 – Salsomaggiore Terme i Italien.

Det startede fint lørdag med sejr i 1. runde med sejr 6-1, 6-4 over Nicola Ronzoni (ITA), og søndag blev det til endnu en sikker sejr 6-1, 6-3 mod (1553) Nejc Sitar (SLO).

Senere søndag mødte August, der er no. 356 på ranglisten, no. 899 Riccardo Balzerani (ITA), som vandt med overbevisende cifre 6-1, 6-2.

Tilføjelse:
August er alligevel videre til hovedturneringen som Lucky Loser, og han møder mandag kl. 1400 i 1. runde (1285) Nicolo Castiglioni (ITA), som ligeledes har fået en ekstra chance som Lucky Loser efter nederlag i kvalfinalen til (534) Federico Bertuccioli.
Man kan vel sige, at August var “dobbelt-heldig” med denne lodtrækning, hvor 3. seedede no. 51 Federico Bonacia (ITA) venter i 2. runde

Forrige artikelWTA Stuttgart: Flot finale med tysk vinder
Næste artikelITF Antalya: Grinderslev i kvalifikationsfinale med flot sejr
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.