Efter en sikker sejr i søndags skulle Philip Ørnø i går forsøge at spille sig i main draw ved ITF turneringen i Curtea de Arges.

Første sæt blev en tæt affære, hvor begge spillere brød hinanden en gang hver, for derefter at afgøre det hele i en tiebreak, som desværre for Ørnø ikke gik hans vej, cifrene kom til at lyde 7-6(5).

Andet sæt blev straks mere interessant set med danske spiller, den moldaviske spiller formåede kun at holde serv en enkelt gang, og Ørnø kunne fornemt snuppe sættet med cifrene 6-1

Ørnø kunne herefter ikke holde dampen oppe, og det blev desværre til et nederlag på 7-6(5) 1-6 6-3, efter en kamp hvor Ørnø både vandt flest point, samt partier, men det er ikke altid nok i tennis, hvilket resultatet tydeligt påpeger.

Ørnø kan nu koncentrere sig om doubleturneringen, men der vil stadigvæk være dansk islæt i single, Benjamin Hannestad har modtaget et wildcard. Du kan læse hvorfor her -> Benjamin Hannestad gør rent bord i både single og double

Både Philip Ørnø og Benjamin Hannestad spiller senere i dag, vi vender tilbage med resultater

Forrige artikelITF Sharm El Sheik: Emma Haakansson igen i kvalfinale
Næste artikelITF Junior Hillegom: Kasper Elsvad til 2. runde med oversidder Katic
Avatar photo
Fra sidelinjen følger jeg alt tennis med et dansk islæt, og er selverklæret Frederik Løchte Nielsen-fan. Derudover er jeg betaget af fremtidens stjerner Borna Coric og Alexander Zverev.