Så kom de til Singapore, og første kamp i dag var mellem UAE Royals og Indian Aces, og det blev en brat opvågning for de royale, der måtte indkassere lidt af en sæk, som i kan se på nedenstående oversigt. Der var meget lidt der fungerede. Mladenovic burde have fået flere point, men der var hverken held eller spil der fungerede, så hun syntes helt sikkert, det var en dum dag. At så Goran Ivanisevic går hen og bliver skadet, da han fører sit sæt, så gav det yderligere et skub ned i oliekælderen – det må det jo være i den region af verden ikke;). Ana Ivanovic er rigtig i hopla og spreder glæde og tillid til Aces – godt at se.


Så var det “hjemmeholdets” tur. Singapore Slammers skulle møde Mavericks fra Manilla. Den gode Serena er endnu ikke kommet op i gear, selvom det gik bedre i dag – tabte klar mixen og vandt med nød og næppe over Flipkins i single. Håber ikke hun når at komme helt på toppen til på torsdag, hvor hun skal møde vores Caroline – der lige nu er på vej til Singapore efter endnu et velgørenhedsarrangement i USA.


Stillingen er herefter som følger:


Stor velkomst til Andre Agassi samt en bemærkning fra en af de andre spillere

Forrige artikelITF Sousse; Tunesien: Simon Friis Søndergaard tilbage på verdensranglisten
Næste artikelITF Junior Eddie Herr, USA: Krampe sendte Hannestad ud og Sigsgaard tabte til 2.seedet
Leif Hørgren Mortensen
Leif Hørgren Mortensen er selverklæret tennisfan med særlig interesse for WTA-touren og Caroline Wozniacki. Leif er aktiv tennisdebattør på sociale tennismedier og også en stor bidragsyder på det internationale tennissite, Tennisfrontier.com.