Begge de danske stortalenter, Benjamin Hannestad og Christian Sigsgaard måtte desværre se sig slået i første runde.

Benjamin Hannestad var oppe imod Sora Fukuda, Japan (seedet 9) Benjamin fortæller fra USA: ” jeg spillede super godt. Efter 1,5 times spil så begyndte jeg at krampe for første gang i mit liv (ved 1-2 i andet) og så tabte jeg desværre. Han var ved at blive nervøs og smide det, men han vandt nogle afgørende bolde i andet set som gjorde at han blev afslappet og at jeg ikke kunne hive en sensation hjem! trist afslutning da jeg havde fuld kontrol i hele matchen igennem og min modstander var meget frustreret.”

Christian Sigsgaard kæmpede bravt mod 2. seedede Michael Mmoh, USA (verdens nr. 14. Christian snuppede første sæt 7-6(4), men derefter satte den amerkanske kæmpefavorit sig på kampen og tog de to næste sæt 6-2,6-2.

Men gode opløftende takter fra de to inden Orange Bowl næste uge.

Forrige artikelIPTL: Singapore dag 1
Næste artikelIPTL: Singapore dag 2
Ralph Elm Hansen
Ralph Elm Hansen er inkarneret tennisnørd og har mange års erfaring som tennisskribent. Han har tidligere drevet et af Danmarks mest seriøse tennissites, Tenaro, og har været med i redaktionen på Tennissporten.dk.