Så gjorde han minsandten, den gode Simon Friis Søndergaard. Det danske tennises er således igang med den forholdsvis vanskelige transformering fra stærk juniorspiller til senior spiller. Han er på fornemste vis tilbage på verdensranglisten.

I $10.000 ITF future turneringen i Sousse, Portugal vandt Simon i første runde over Artur Completo, Portugal med 6-4,6-1. Imponerende flot sejr, da portugiseren er nr. 1299 på verdensranglisten.

Nu venter endnu en portugiser på Simon. Det er den 8. seedede Joao Domingues, der er 596 på verdensranglisten. Det bliver spændende at se hvad Simon kan diske op med den stærke portugiser.

Den anden dansker i hovedturneringen, Frederik Ørvad, skal spille mod 4. seedede Omar Giacalone, Italien. Han er nr. 506 på verdensranglisten, så der venter Frederik en meget svær opgave.

Endelig mangler vi b are at sige et stort tillykke til Simon Friis Søndergaard tillykke. Mon Ikke landstræner Kenneth Carlsen, der er med på turen, er stolt af sine spillere. Og noget kunne tyde på at spillerne har enorm gavn af at have Kenneth Carlsen med.

Forrige artikelCaroline Wozniacki kåret til Årets Tennisspiller
Næste artikelIPTL: Singapore dag 1
Ralph Elm Hansen
Ralph Elm Hansen er inkarneret tennisnørd og har mange års erfaring som tennisskribent. Han har tidligere drevet et af Danmarks mest seriøse tennissites, Tenaro, og har været med i redaktionen på Tennissporten.dk.