Finlands store tennisstjerne der på det seneste har fået lidt mere medvind i sin karriere kunne dog ikke stille noget op mod den forsvarende mester, Stan Wawrinka, Schweiz i Ausralian Open.

I tredje runde var den forsvarende mester da også kæmpefavorit og vandt 6-4,6-2,6-4. I starten af kampen så det meget let ud for Wawrinka. Eksempelvis vandt Wawrinka de første 11 points i træk i egne servepartier, s¨selvom første sæt endte 6-4 var det faktisk det letteste sæt for Wawrinka. I andet og tredje sæt kom Nieminen meget mere med spillemæssigt og kampen steg i kvalitet. Men trods det gode spil fra finnen var der på dagen klasseforskel og en fuldt fortjent sejr til schweizeren.

Han er også alpelandets bud på en sejr i Australien idet Roger Federer igår blev slået ud af Australian Open da Andreas Seppi, Italien sensationelt sendte Federer ud med cifrene 6-4,7-6(5),4-6,7-6(5). Specielt Federers baghånd var helt ude af tur og så kunne Seppi, der virkelig spillede godt vinde.

2014 Australian Open - Day 8

 

Hjemlandet Australien har stadig to navne med, da Bernard Tomic slog sin landsmand, Sam Groth med 6-4,7-6(8),6-3. Og Nick Kyrgios vandt over Malek Jaziri, Tunesien med 6-3,7-6(6),6-1.

Servebomberen, Milos Raonic, Canada der er seedet 8, vandt i sikker stil over Benjamin Becker, Tyskland med 6-4,6-3,6-3. Raonic viste at han er mere end en superserver. Ind imellem viste han følte slag i absolut verdensklasse. Han er en outsider som kan levere når alt stemmer. Udover spillet er Raonic’s frisure imponerende. Selv i den australske varme sad håret upåklageligt. Han må have brugt en varmebestandig brul creme.

Raonic skal i næste runde møde Feliciano Lopez, Spanien og det bliver svært for spanieren hvis canadieren fortsætter med det imponerende spil.Western & Southern Open - Day 6

Forrige artikelAustralian Open: Lørdag R32 øverste halvdel er nat med Williams
Næste artikelMaui Challenger: Frederik Løchte Nielsen direkte inde i hovedturneringen
Ralph Elm Hansen
Ralph Elm Hansen er inkarneret tennisnørd og har mange års erfaring som tennisskribent. Han har tidligere drevet et af Danmarks mest seriøse tennissites, Tenaro, og har været med i redaktionen på Tennissporten.dk.