På 2. dagen ved juniorernes udgave af Australian Open tabte Benjamin Hannestad i 2 tætte sæt. Emilie Francati er videre i double, mens Sigsgaard og makker tabte 8-10 i match-tiebreak.

Efter 2 jævnbyrdige sæt måtte 17-årige Benjamin Hannestad, der er no. 73 på ranglisten, forlade singlerækken efter 1. runde, da han tabte 5-7, 5-7 til 16-årige (81) Chien Hsun Lo (TPE).

Benjamin er stadig med i double, hvor han sammen med Domagoj Biljesko (CRO) mandag spiller 5. kamp på Court 7 mod Aleksandre Bakshi (GEO) og Stefanos Tsitsipas (GRE).

Christian Sigsgaard og hans makker Nam Hoang Ly (VIE) tabte i 1. runde til 7. seedede Lloyd George Harris (RSA)/Juan Jose Rosas (PER). Efter at have vundet 1. sæt 6-3 tabte de knebent 5-7 i 2. sæt, hvorefter de tabte så knebent som 8-10 i den afgørende match-tiebreak.

Christian Sigsgaard/Nam Hoang Ly (VIE)
Foto: Francati

Christian kan nu koncentrere sig fuldt ud om sin næste kamp i single, hvor han mandag spiller 3. kamp på Court 7 mod 14. seedede Stefanos Tsitsipas (GRE).

Christian havde efter sejren i 1. runde ifølge Gentofte Tennisklubs facebook denne kommentar

[quote_box_center]”Det var selvfølgelig en kæmpe oplevelse at spille den første Grand Slam match, hvor der naturligvis er mange følelser involveret, men jeg håndterede det heldigvis rigtig godt. Min modstander var en lille australier som der vist er blevet lagt for meget pres på fra trænere og forbund. Han var meget shaky i første sæt, men spillede sig bedre ind i kampen i andet sæt. Jeg følte mig dog ovenpå hele kampen.”[/quote_box_center]

Tennisspilleren Christian Sigsgaard Petersen
Foto: Sportsfotograf.com.

Emilie Francati videre til 2. runde i double

Emilie Francati og hendes makker Emily Arbuthnoff (GBR) var ligesom Christian ude i en gyserkamp, som de vandt 7-6(3), 2-6, [10-8] over Jessica Ho/Raveena Kingsley (USA).
De er dermed klar til at møde 5. seedede Priscila Hon (AUS)/Jil Belen Teichmann (SUI), som søndag vandt 6-3, 6-0 over Michaela Haet/Nicole Kraemer (AUS)

Foto: Francati
Foto: Francati

 

Forrige artikelITF Palm Coast: Philip Ørnø åbner kvalifikation med to sikre sejre
Næste artikelAustralian Open: Favoritsejre hos nederste damer. TV-tider øverste 1/8 mandag
Ole Dalsgaard Jensen
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.