Photo Eurosport: Endnu en nat med tennis på højt plan. Tredie runde for Caroline Wozniacki. I denne runde mødte hun den 25 årige Ons Jabeur fra Tunis #78 på tennisranglisten.  De havde mødt hinanden før tilbage i 2015 i Indian Wells, hvor Caroline vandt i 2 sæt. I dag var lidt speciel for det blev Carolines sidste kamp selvom hun kæmpede. Ons Jabeur havde en klasse forhånd, fint netspil og i øvrigt aggressiv i dag og det gjorde forskellen. Det blev Caros sidste tresætter 5-7 6-3 5-7.

1. sæt var en forvarsel om problemerne i kampen. Jabeur har en forhånd af en anden verden. Selvom Caro gjorde det godt i starten af sættet og således brød til 3-0, så kunne man ane at Jabeur var ved at få indstillet kanonen. Der var en del missere, men forhåndsvinderne kom og et rent serveparti til Jabeur varslede omstillingen. Brød Caros næste parti og så holdt spillerne deres server frem til 4-4. Så fulgte et længere parti hvor Caro var trængt tilbage i banen og blev brudt. Caro brød tilbage – 5-5 -, men tabte så igen sin serv, der blev fulgt op af et servehold af Jabeur og dermed første sæt til hende med en monster anden serv – 5-7.

Ons irriteret

Jabeur forhånd gør forskellen – hun vinder første sæt

Monster serv afgør første sæt

2. sæt blev noget mere velspillet af Caro, der var ved at få styr på sig selv igen. Spillerne fulgtes ad til 4-3 til Caro efter mange flotte dueller med breakmuligheder i flere partier. Jabeur lavede en dobbeltfejl, der gjorde at Caro kom på 0-40, og tre breakchancer og 5-3. Caro vandt efterfølgende point sikkert og andet sæt til Caro 6-3. Var det et godt tegn – vi håbede.

Caro vinder andet sæt

3.sæt blev sat i gang af Jabeur, der sikkert vandt partiet og bagefter lige så sikkert brød Caro og holdt igen sit serveparti. I løbet af et øjeblik stod der 0-3 og det var lidt skriften på væggen. Der fulgte et slidsomt parti af Wozniacki, så hun kom på tavlen -1-3. Jabeur var lidt fejlbehæftet og Caroline brød tilbage og holdt med besvær sit parti 3-3. Det lykkedes desværre ikke for Caroline at vinde det 7de parti, og de fulgtes ad til 5-6. Caroline skulle serve for at fremtvinge en tiebreak, men det var ikke hendes bedste parti. Kampen sluttede med en fejl challenge og en forhånd i nettet – 5-7. Jabeur er en agrressiv spiller, men laver også mange fejl. Hendes forhånd er hendes våben og virker i næsten alle positioner, og den var årsag til at hun vandt. Det var den flotte karriere Caroline, en karriere du kan være stolt af. Det har været en stor ære for mig at kunne skrive om din kampe i Tennisavisen, og jeg vil ønske dig al mulig held og lykke i din næste del af livet. Herunder følger nogle tweets om det der foregik efter kampen – flot afsked.

Kamp statistik

Fældede en tåre

Slut på en æra

Et par ord fra Caro

Altid klar til en lille joke

Jeg vil bæres

Andre spilleres kommentarer

Lidt flere kommentarer

Caroline Danmark er stolt af dig

Hvilken karriere

Vi ses 18.maj.