Rio de Janeiro er om noget sted forbundet med karneval og samba, men byen danner dog også rammen om en af årets helt store grusturneringer.

Rio Open har en præmiesum på $1.548.755. Topseedet er Rafael Nadal, Spanien og det bliver spændende at se om den karismatiske spanier kan være ligeså dominerende på grus som han har været de senere år.

Seedet 2 er David Ferrer, ligeledes Spanien. Ferrer er spilleren der i hele sin karriere har været i periferien af de helt store stjerner. Den spanske slider leverer altid.

Begge spillere er kommet godt fra start. Sidste uges vinder i Sao Paolo, Pablo Cuevas, Uruguay er også kommet godt fra land. Han er nu nr. 23 i verden og han er vel en “dark horse” i turneringen. Han ryger ind i Rafael Nadal i kvartfinalen og ses det nok om niveauet er der eller ej.

Dagens kampe (torsdag) er:

Federico Delbonis, Argentina – Martin Klizan, Slovakiet
Albert Montanes, Spanien – Pablo Cuevas, Uruguay
Fabio Fognini, Italien – Pablo Andujar, Spanien
Rafael, Nadal, Spanien – Pablo Correno Busta, Spanien

Flere af kampene kan blandt andet ses på tennistv.com

Forrige artikelITF Junior Gjøvik: Holmgren i kvartfinale. Patrick K. i double semi
Næste artikelATP Marseille: Choksejr til Bolelli over Raonic
Ralph Elm Hansen
Ralph Elm Hansen er inkarneret tennisnørd og har mange års erfaring som tennisskribent. Han har tidligere drevet et af Danmarks mest seriøse tennissites, Tenaro, og har været med i redaktionen på Tennissporten.dk.