Frederik Løchte Nielsen har virkelig fået velfortjent medvind i $50.000 challenger turneringen i Champaign, USA. Frederik mødte verdens nr. 78 (Frederik er selv nr. 472) Malek Jaziri, Tunesien og slog ham med 6-1,6-2.

Som cifrene antyder gik kampen kun en vej og det var Løchtes vej. De to sæt lignede hinanden meget. Frederik kom ret hurtigt til break muligheder og udnyttede dem godt. Men det var en lidt underlig kamp for Jaziri virkede underligt passiv. Han virkede også lettere opgivende overfor Frederiks altid imponerende returneringer. I denne kamp var det svært at se at han skulle være nr. 78 i verden. Uden at tage noget som helst fra Frederiks imponerende spil så må den gode tuneser have haft en off day. Frederik bragte sig ubesværet foran 5-0 i første sæt og allerede her virkede kampen afgjort.

Der er lidt bonus information fra Ole Dalsgård (skribent her på Tennisavisen) Han fortæller at Frederik mødte Jaziri i hans første Davis Cup kamp og slog ham 6-1,6-4 i 2003.

Det afgøres senere i aften hvem Frederik skal møde i finalen. Det bliver enten Adrian Mannarino, Frankrig (verdens nr. 51) eller Blaz Rola fra Solvenien (verdens nr. 86)

Og endelig tillyke til Frederik med det flotte resultat og også tak for den sikre sejr idag. Det var rart at kunne sidde roligt på stolen og nyde kampen. I dag slap vi også for svedige håndflader og ikke mindst slap man for at ens kone skraldgriner ad en fordi man ikke kan sidde stille og ikke tør kigge på skærmen fordi det er for spændende.

Forrige artikelATP Barclays World Tour Finals: Djokovic sænker Berdych
Næste artikelATP Barclays World Tour Finals: Wawrinka er klar semifinalerne
Ralph Elm Hansen
Ralph Elm Hansen er inkarneret tennisnørd og har mange års erfaring som tennisskribent. Han har tidligere drevet et af Danmarks mest seriøse tennissites, Tenaro, og har været med i redaktionen på Tennissporten.dk.