Caroline Wozniacki er seedet 4 og dermed oversidder i 1. runde i Stuttgart, hvor hun formentlig først møder Lucie Safarova uden udsigt til en eneste nem kamp efterfølgende

Selvom der normalt kun er et par enkelte top 10 spillere med i en WTA Premier 700 turnering, gælder det i praksis ikke for den kommende uges turnering Porsche Tennis Grand Prix i Stuttgart, hvor der udover præmie-penge og rangliste-point også kæmpes om at blive indehaver af en Porsche, og det har i flere år været tradition for, at næsten alle top 10 spillere deltager i turneringen.
I 2015 er Serena Williams og Eugenie Bouchard eneste fra top 10, der ikke deltager.

Med 28 deltagere siger det næsten sig selv, at der ikke bliver ret mange “nemme” kampe, og slet ikke i 2. runde hvor de 4 øverst seedede træder ind i turneringen og halvdelen af de øvrige er siet fra efter 1. runde.

Caroline er seedet 4 og dermed oversidder i 1. runde. Modstanderen i 2. runde bliver efter al sandsynlighed no. 13 Lucie Safarova (CZE), som i 1. runde møder en spiller fra kvalifikationen.
Safarova kommer ligesom Caroline fra FED Cup, men i modsætning til Caroline, der har spillet “badebold” i den laveste Group III Europe/Africa mod spillere, som enten ikke var på ranglisten eller langt nede, har Safarova spillet semifinale i den øverste World Group mod Frankring, hvor Safarova indledte med sejr i 3 sæt mod (29) Caroline Garcia.

Stillingen i indbyrdes opgør er 3-3 med Safarova som vinder af det seneste opgør i Sydney 2014. Det eneste opgør på grus var i deres første møde i Stuttgart 2010, hvor Safarova vandt.
Safarovas aggressive spillestil er ikke Carolines livret, og slet ikke mod en venstre-hånd spiller.
Caroline har muligvis en fordel ved, at Safarova efter at have spillet FED Cup på hardcourt endnu ikke har vænnet sig helt til gruset, hvor Caroline har haft 3 kampe i Montenegro.

Hvis det lykkes for Caroline at komme videre til kvartfinalen er de mulige modstandere (10) Carla Suarez Navarro (ESP), (11) Andrea Petkovic (GER), (63) Julia Goerges (GER) eller (34) Belinda Bencic (SUI).
Goerges vandt turneringen i 2011, hvor hun i finalen vandt over Caroline.

En eventuel semifinale kan ifølge seedningen blive mod 2. seedede Simona Halep (ROU), som har vist stor stabilitet i indeværende sæson, eller 7. seedede Agnieszka Radwanska (POL), som ikke har samme stabile høje niveau som tidligere.

I øverste halvdel, som er modsat Carolines, er Maria Sharapova seedet 1, og hun står allerede i sin første kamp til at møde (14) Angelique Kerber (GER), som indledte grus-sæsonen med at vinde turneringen i Charleston, efter at hun i de seneste turneringer havde flere skuffende resultater med tidlig exit i alle turneringer.
Kvartfinale-modstanderen findes formentlig i 1. runde, hvor 6. seedede Ekaterina Makarova (RUS) møder (18) Jelena Jankovic (SRB).

3. seedede Petra Kvitova (CZE) er efter en skadespause tilbage igen, og hun spiller i weekenden med ved FED Cup kampen mod Frankrig, hvor hun indledte med at vinde 6-3, 6-4 over (58) Kristina Mladenovic.
Kvitova kan i sin første kamp møde (24) Svetlane Kuznetsova (RUS), og hvis seedningerne holder møder hun i kvartfinalen 5. seedede Ana Ivanovic (SRB), der indleder mod (29) Caroline Garcia (FRA)

Programmet for R32

[1] 2   Sharapova, Maria (RUS)       bye  
  14   Kerber, Angelique (GER) vs.   0 Q Player  
  0 Q Player   vs.   0 Q Player  
  18   Jankovic, Jelena (SRB) vs. [6] 8   Makarova, Ekaterina (RUS)
[3] 4   Kvitova, Petra (CZE)       bye  
  24   Kuznetsova, Svetlana (RUS) vs.   43   Brengle, Madison (USA)
  73 WC Witthoeft, Carina (GER) vs.   40   Barthel, Mona (GER)
  29   Garcia, Caroline (FRA) vs. [5] 6   Ivanovic, Ana (SRB)
[8] 10   Suárez Navarro, Carla (ESP) vs.   11   Petkovic, Andrea (GER)
  63 WC Goerges, Julia (GER) vs.   34   Bencic, Belinda (SUI)
  13   Safarova, Lucie (CZE) vs.   0 Q Player  
[4] 5   Wozniacki, Caroline (DEN)       bye  
[7] 9   Radwanska, Agnieszka (POL) vs.   15   Errani, Sara (ITA)
  19   Lisicki, Sabine (GER) vs.   31   Diyas, Zarina (KAZ)
  23   Strycova, Barbora (CZE) vs.   20   Muguruza, Garbiñe (ESP)
[2] 3   Halep, Simona (ROU)       bye  

Turneringen kan følges på TV3 Sport 2 og Tennistv.com