Julia Boserup har i denne uge fået et wildcard, ind i den store WTA Stanford, Bank of the West Classic turnering, med næsten 700.000 dollars i præmie penge.

Når man får et wildcard ind i en stor Premier turnering, kan man risikere at løbe inde i gode spillere i anden runde og det var lige det der skete for Julia.
Julia der nu er på en career bedst #128 på Live-Rankingen, kunne ikke stille meget op mod WTA nummer 18 Johanna Konta, bare for at sige det som det var i går aftes. Julia kom bagud 1-4 og 2-5 før Konta lidt tabte spillet, men vandt 1. sæt med 6-3. I andet sæt gik det ikke meget bedre, Julia var oppe mod overmagten og tabte sættet med 1-6 og dermed kampen med 3-6, 1-6.

Men det er bare op på hesten igen, for i weekenden er Julia inde i kvalifikationen til WTA Premier P5 Rogers Cup i Canada, da der har været en del afbud på Main Draw Listen.

Forrige artikelGode guldchancer til VM i racketlon
Næste artikelEM U14: Elmer i kvart. Holger ude mod no. 7.
Jørn Hansen er udpræget tennisnørd. Han har mange års erfaring med tennis og følger med i alt der sker hovedsageligt på WTA-touren. Derudover har Jørn været ude live ved mange udenlandske tennisturneringer.