Kaldet Boom Boom fordi hun har den hurtigste serv på WTA turen. Lisicki ligger lavt i rangeringen, men på en god dag er hun en særdeles farlig modstander – sådan en dag var det i dag. Caroline vandt alligevel kampen, men det kunne være gået galt. 36 62 63 blev det.

Første sæt begyndte rent planmæssigt med at Caroline kom bagud 02 blandt andet p.g.a. en dobbeltfejl, og en Lisicki der bare var klar. Caroline vågnede lidt op og brød tilbage. Det efterfølgende parti var langt og her lavede Caroline 2 DF og Lisicki havde 3 breakmuligheder, før hun udnyttede den 4de. 13. Lisicki spillede godt og lavede sit andet es og kom yderligere foran 14. Caroline holdt med besvær sit parti til 24. Så kom der et par lange partier, hvor Caroline først brød Lisickis serv, for derefter at tabe sit eget serveparti 35. Lisicki servede et rent parti og tog sættet 63.

Andet sæt var næsten det omvendte billede, hvor begge spillere holdt de første 3 partier til 21. Så brød Caroline efter en lille snak med farmand 31, og efterfølgende holdt hun med lidt besvær og endnu en DF til 41. Linjespillet var begyndt at fungere igen, og Caroline dominerede kampen, og det blev 51 og 52, hvorefter Caroline brød igen til 62 og dermed andet sæt.

Tredie sæt startede med at Caroline tabte sit serveparti for derefter at bryde tilbage 11. Caro holdt serv og brød nok engang til 31, i et parti der lignede den måde hun spillede på tirsdag. Serven beyndte at virke bedre. Linjespillet og forhånden og baghånden var perfekte 41. Lisicki holdt serv og brød nok engang tilbage, efter det obligatoriske blop i koncentrationen. Heldigvis varede det ikke så lang tid, inden CAroline var med igen. Vandt efterfølgende Lisickis serv og kunne serve kampen hjem 63 efter 40-0 og 3 MP. Pyh en lidt anstrengt dag på kontoret, men Caroline formåede at komme tilbage selvom spillet ikke var det allerbedste. Bare det er bedre end modstanderen, så vinder man jo alligevel. Held og lykke i morgen mod Monica Nicolescu fra Rumænien.