Semifinaledag med Wozniacki som en af deltagerne. Hun skulle møde en anden i form spiller 28 årige Petra Martic fra Kroatien. Det er 6te gang de mødes og indtil videre har Wozniacki vundet alle tidligere møder. Det var deres første møde på grus, så et møde med muligheder for en god kamp. Wozniacki trak sig også sejrrig ud af dette møde 63 64.

Spillerne på vej

Første sæt et studie i grustennis fra begge spillere. Dropskud, volleys. skud ned ad linjerne, gode server – specielt fra Wozniacki, der lavede 7 esser i kampen. I hele sættet var Wozniacki lige den tand bedre til at returnere boldene. Det var en meget focuseret indsats af Wozniacki. Begge spillere holdt deres serv til 32, hvor Martic skulle serve. Og det blev sættets bedste parti, hvor Wozniacki havde 2 fordele, før hun brød Martics serv -42. Det var afgørende for sættet, da de to holdt deres serv resten af sættet – 63 til Wozniacki efter en rigtig gang inspirerende tennis på et højt niveau.

God taktik

Der tales taktik

Speedy Wozniacki

God duel

Wozniacki tager første sæt

Andet sæt startede med et par hurtige partier til serveren, men 3die parti bød på et break af Wozniacki -21. De fulgtes ad til 43, hvorefter det lykkedes Martic at bryde til 44. Wozniacki havde et lille glimt af koncentrationssvigt, som hun dog hurtigt fik bragt i orden, da hun svarede igen ved at bryde Martic igen -54. Wozniacki servede nu kampen hjem til slutstillingen 63 64. Såvidt jeg kunne forstå på de engelske kommentatorer, så vil det blive Wozniackis 55de finale. Lad os håbe det bedste søndag, når hun møder Madison Keys.

Wozniacki tweener

Woz the boss

Glimrende Martic

Sejr til Clayniacki

Kampens statistik

Lidt efterord