Croaten 27 årige Petra Martic, der pt. er #36 i rankingen, var Caroline Wozniackis næste modstander. De har mødt hinanden 4 gange før og alle gange har det været klare sejre til Wozniacki senest ved turneringen i Auckland i år. De har mødt hinanden 4 gange før og det skete også i dag med 75 63. De fire andre gange har Wozniacki så enten vundet turneringen eller været i finalen, og det kan da være helt hyggeligt, hvis hun gør det igen 😉

Spillerne på vej

Første sæt blev lidt af en brydekamp med en blanding af flot spil og fejl – der blev kort sagt kæmpet. Og kampens første 4 partier blev brudt af modstanderen. Så fulgtes spillerne ad til 65 til Wozniacki, men det var krydret med flotte slagdueller, der viste spillerne på et højt ensartet niveau. Det var dog Wozniacki, der trak det længste stra, da hun brød Martic i sættets sidste parti, bl.a. med en baghåndsvinder til at slutte partiet. 75 men absolut et jævnbyrdigt sæt. Wozniacki havde en god første serv, hvilket var heldigt, da anden serven blev straffet næsten hver gang. Der var en del uprovokerede fejl, men dog et antal der er i bedring.

Martic redder breakpoint med stil

Wozniackki vinder maraton point

Woz tager første sæt

Statistik

Andet sæt startede med et servegennembrud af Martic måske som en eftervirkning af et vanskeligt vundet sæt af Wozniacki. Martic fortsatte med at holde sin serv. Spillerne fulgtes ad til 23. Det var tydeligt at de fleste spilmønstre var i bedring på Wozniackis side af nettet og det blev tydeligt at Martic var ved at blive mærket af de lange boldvekslinger og spillet fra side til side. Wozniacki så ikke ud til at være præget af træthed, og hun brød tilbage i 6.parti, og holdt efterfølgende med besvær sit eget serveparti til stillingen 43. Martic havde tydeligvis brugt mange kræfter på at spille lige op med Wozniacki, for hun tabte sit serveparti til 53 og Caroline Wozniacki kunne efterfølgende serve kampen hjem. Hun afsluttede kampen meget passende med sit 6.es. Så mangler blot anden del af profetien – at vinde turneringen, men det skulle jo være le,t nu hun har vundet over Petra Martic 😉 – nå vi får se – men gode fremskridt af Wozniacki.

Flot cross af Woz

Så er den ged barberet

Kamp staistik

Stadion interview

Højdepunkter – følg linket