Tredie runde var sandhedens øjeblik. Var Wozniacki klar til de virkelig seje, for en sådan spiller stod hun overfor i dag 22 årige Anett Kontaveit fra Estland, der har vundet 2 af de tre gange de har mødtes. SIdste gang var på grus i Rom, hvor hun besejrede Wozniacki klart. Det var første gang de skulle spille mod hinanden på hard court. Kontaveit er pt. #21 på ranglisten. Hun var i finalen i turneringen i Wuhan hvor hun tabte. Det blev en vanskelig og velkæmpet affære, hvor Wozniacki kunne trække sig tilbage som sejrsdame efter to spændende sæt 75 64.

Spillerne på vej

Første sæt startede med et Kontaveit break af Wozniackis serv. Det var en aggressiv og velspillende modstander med gode velplacerede skud. Wozniacki kom sig dog hurtigt, og hun brød straks tilbage med et par solide vinderslag fra både forhånd og baghånd – 11. Så fulgte nogle tætte partier, hvor serveren kunne trække sig sejrrigt ud af duellerne. Wozniacki blev i mange situationer udfordret på hendes forsvarsevner, og de var i top i dag. Ved stillingen 43 brød Wozniacki Kontaveits serv, og så var det pludselig 53, og WOzniacki skulle “blot” serve sættet hjem. Kontaveit ville det anderledes og brød straks tilbage – faktisk var kontaveit foran 0-40 før Wozniacki reddede et enkelt point – 54. Så fulgte kampens længste parti, der varede over 15 minutter, der blev afsluttet med et es af Kontaveit efter 10 gange lige, 6 gange fordel til Kontaveit og 4 gange fordel til WOzniacki. Alle forsvarmuligheder blev afprøvet af begge spillere – meget flot – 55. Wozniacki vandt det efterfølgende parti rent og sluttede også det med et es -65. Kontaveit skulle nu vinde sit serveparti for at blive inde i kampen, men selvom hun førte 30-0, så lykkedes det alligevel Wozniacki på godt spil, at bryde Kontaveit nok engang til sætsejr 75. Bestemt et sæt begge spillere kunne være stolte af.

Sikke et point

Første sætWoz

Andet sæt fortsatte med godt spil af begge spillere og meget underholdende for tilskuerne. Spillerne fulgtes ad til 32 til Wozniacki. Så fulgte et parti, hvor Kontaveit igen var foran, men alligevel måtte se sig brudt – 42. Af en eller anden grund havde Wozniacki et dyk i koncentrationen eller var lidt udheldig med returen – det blev afsluttet af en dobbeltfejl af Wozniacki, og kampen var lige igen. Kontaveit fulgte breaket op med at holde sit parti, og så var det 44. Wozniacki var i vanskeligheder i det efterfølgende parti, men holdt sin serv – 54. Kontaveit havde brugt de sidste kræfter og blev brudt rent til slutstillingen 64, og dermed sæt og kamp til Wozniacki. Denne sejr betyder, at Wozniacki nu er helt sikker på, at have sikret sig en billet til sæsonfinalen i Singapore, og tillykke med det. God kamp og rigtigt lovende spil af Wozniacki, der nu ser ud til at være næsten der, hvor hun skal være.

Statistik

Come on Caro

Højdepunkter