Olivia Parsholt Beck og Esben Josephsen deltog for første gang i en international TE U12 turnering uden for Danmark sammen med Caspar Jalili Mikkelsen, som fik sejre i både single og double

Ved TE U12 turneringen 5. Wahlstedt Junior-Futuere i Wahlstedt, Tyskland var der 3 danske deltagere, som alle er årgang 2003, og to af dem ikke før har deltaget i internationale turneringer i udlandet.
Olivia Parsholt Beck (HRT) vandt ganske vist ikke nogen kampe, men hun fik alligevel lejlighed til at deltage i 3 kampe.
I Girls singles hovedturneringen tabte hun 0-6, 1-6 til Denise Torrealba (GER), og senere i consolation-rækken fik hun væsentlig flere partier, da hun tabte 3-6, 3-6 til Sophia Marie Weiland (GER).

Olivia deltog desuden i double sammen med Ester Katerina Pataki (GER), og de var meget tæt på at tage 1. sæt, da de tabte så knebent som 6-7(9), 4-6 til det finske par Emilia Hartman/Fiona Kallio.

Olivia har tidligere deltaget i flere internationale turneringer på danske grund, bl.a. ved de 2 Danish TE U12 turneringer i Birkerød, hvor hun i begge tilfælde vandt en enkelt sejr over modstandere fra Moldova.

Tennisavisen har desværre ikke et billede af Olivia i arkivet (endnu).

Esben Josephsen fra Farum (billedet herunder) måtte nøjes med en enkelt kamp, som han tabte 1-6, 1-6 til Julian Herzog (GER).
Esben har kun en enkelt gang før deltaget i en international turnering, som var ved Danish TE U12 i Hillerød, hvor han både vandt en kamp i single og double.

Tennisspilleren Esben Josephsen
Foto: Sportsfotograf.com.

Caspar Jalili Mikkelsen fra B93 (øverste billede) har lidt mere international erfaring, idet han tidligere i år har deltaget i TE U12 turneringer i både Spanien og Kroatien, og han deltog også i Wahlstedt sidste år, hvor han tabte begge sine kampe i single og double.

I dette års turnering gik det væsentligt bedre, idet Casper vandt i 1. runde i single 6-0, 6-2 over Philipp Rein (GER).
I 2. runde tabte Casper 1-6, 2-6 til Cinke Aglossi (FRA).

I double nåede Casper kvartfinalen sammen med hans russiske makker Maxim Dontsov.
I 1. runde vandt de over Clemens Kamlah/Neo Niedner (GER) 6-3, 3-6, [10-6], og i 1/8-finalen blev det til endnu en sejr, da de vandt over Konstantin Barysev/Paul Sobich Lopez (GER) 6-3, 6-0.
I kvartfinalen blev de besejret 6-1, 6-2 af Maxime Hillhouse (FRA)/Mika Lipp (GER)

Forrige artikelATP Newport: Løchte tabte i kvartfinalen
Næste artikelWTA: Bucharest Open – anden runde
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.