Det blev Carolines sejr nr. 445 i sin professionelle karriere – ikke dårligt. Hun var i dag oppe mod kroaten, den 33 årige Mirjana Lucic-Baroni, der igennem et stykke tid har været i gang med et comeback. Hun er en hårdt slående spiller der udfordrer sin modstander med alle slag. Hendes svaghed er, at kommer det ud i længerevarende dueller, har hun en tendens til at skyde bolden de forkerte steder hen – det er så der Caroline har sin styrke sammen med et par andre vigtige ingredienser.

Første sæt blev lige så hård, som man kunne forvente mod Baroni. Allerede i tredie parti bryder Baroni Carolines serv og holder føringen til 42, hvorefter Carolines spil begyndte at hænge bedre sammen, selvom det indtil da havde været en kamp på et glimrende niveau. I første sæt lavede Caroline 4 esser og havde en første serve procent på 59 som hun vandt 81% af, hvilket var med til at køre sættet hjem med 4 partier i træk. Baroni nåede at lave 3 DF og var mere fejlbehæftet end Caroline, der stort set ikke havde nogen uprovokerede fejl i første sæt.

Baroni, der havde spillet double med Martina Hingis tilbage i 1998, var ikke slået endnu, og hun kom foran 32 men Caroline brød tilbage med det samme. Baronis spil var blevet mere usikkert efter det og første serveprocenten var helt nede på 41 i andet sæt, og så vinder man ikke mod en konstant spillende Caroline, der hele tiden spillede mere og mere sikkert. De fulgtes ad til 44, hvorefter Caroline vandt de sidste 2 partier og kampen med 64 64. Det ser efterhånden godt ud for Caroline chancer i turneringen. I morgen møder hun englænderen Heather Watson i kvartfinalen.

Torsdagens resultater så således ud:

[5] Caroline Garcia (FRA) d Julia Glushko (ISR) 6 – 1 6 – 2
Nicole Gibbs (USA) d Christina Mchale (USA) 7 – 6 (5) 6 – 7 3 – 0 McHale trak sig.
Anett Kontaveit (EST) d [1] Sara Errani (ITA) 6 – 1 6 – 3 Esteren er en ung spiller der sørgede for dagens overraskelse.


[2] Caroline Wozniacki (DEN) d Mirjana Lucic-Baroni (CRO) 6 – 4 6 – 4
Pauline Parmentier (FRA) d Monica Puig (PUR) 6 – 3 6 – 4

Kvartfinalerne ser således ud:

Johanna KONTA (GBR) [4] vs Kirsten FLIPKENS (BEL)
Anett KONTAVEIT (EST) vs [Q] Nicole GIBBS (USA)
Heather WATSON (GBR) vs Caroline WOZNIACKI (DEN) [2] spilles kl 03.00 lørdag morgen
Caroline GARCIA (FRA) [5] vs [Q] Pauline PARMENTIER (FRA)

Her et par søde billeder fra i går, hvor Caroline mødte sit mini-jeg:

Forrige artikelITF Macon: Emilie Francati i finale med ny makker
Næste artikelDavis Cup: Christian Sigsgaard skaber overraskelsen
Leif Hørgren Mortensen
Leif Hørgren Mortensen er selverklæret tennisfan med særlig interesse for WTA-touren og Caroline Wozniacki. Leif er aktiv tennisdebattør på sociale tennismedier og også en stor bidragsyder på det internationale tennissite, Tennisfrontier.com.