Efter ca. en måneds spillepause var det tid for Carolines første kamp på grus i år. Det var mod den 23 årige russer Ekaterina Yevgenyevna Alexandrova, der pt. er #101 på WTAs rangliste. De har tidligere mødt hinanden i Toronto i 2017, hvor Wozniacki vandt. Caroline vandt også denne gang overbevisende 62 62.

Spillerne på vej

Første sæt blev, som de fleste ventede det, en sikker forestilling fra Carolines side. Gode server. få fejl – dog et par dobbeltfejl, men en serveprocent på 70 for sættet, hvilket gjorde udslaget, da Alexandrova havde store problemer med at returnere serverne. Så efter under en halv times spil stod der 5-1 til Wozniacki, der skulle serve. Alexandrova lettede på nerverne, og trods en Wozniacki føring 40-15 vandt Alexandrova partiet. Wozniacki brød dog rent igen godt hjulpet af en dobbeltfejl. Så fint debutsæt på grussæsonen. Lidt fra første sæt:

En god start

Første sæt i hus

Andet sæt blev næsten det same som i første sæt. Forsvar og angreb fungerede bedre, mens serven gik lidt ned. Duellerne blev bedre fra begge spillere, men Wozniacki lod sig ikke lokke til fejl, hvorimod Alexandrova lavede flere fejl – bl.a. 2 dobbeltfejl i samme parti. Så en god premiere for wozniacki, og det lover godt for resten af turneringen. Lidt fra andet sæt:

Alexandrova kan også

Foran 2-1

Et delikat touch

Hvilken duel!

Et parti fra sejren

Sejren i hus

Kampstatistik

Highlights fra kampen – tryk på linket