Anna Karolina Schmiedlova fra Slovakiet i sin tredie finale i år og anden gang hun skal møde Sara Errani i en finale – første gang var i Rio de Janeiro. Hun vandt tidligere i år finalen i Katowice over den italienske powerspiller Camila Giorgi.

Dagens 2 semifinaler var vidt forskellige. I den første mødte Errani rumænske Niculescu i en finurlig kamp med masser af spin, slice og netspil ganske underholdende og bestemt ikke noget Errani kan li’, og hun tabte også første sæt knebent 67. Andet og tredie sæt var hurtigere overstået idet Errani, der er en rigtig god netspiller, havde fundet ud af den lidt uortodokse Niculescu.

[1] Sara Errani (ITA) d [3] Monica Niculescu (ROU) 57 61 62

Anden semi bød på en helt anden måde at spille på af to rigtig gode grusspillere. De kunne begge to udnytte banen fuldt ud, og de servede begge godt. Herzog fra Slovenien lagde bedst ud og kom foran 42, men så gik maskinen i stå og Schmiedlova tog de næste 4 partier, og dermed første sæt. Andet sæt var helt i Schmiedlovas magt og selvom Herzog kæmpede godt, måtte hun overgive sig til 20 årige Anna Karolina Schmiedlova. Spændende finale forude – får hun revance – jeg tror det.

[7] Anna Karolina Schmiedlova (SVK) d Polona Hercog (SLO) 64 63

Finale søndag

[1] Sara Errani (ITA) v [7] Anna Karolina Schmiedlova (SVK)

Forrige artikelATP Båstad: Martin Pedersen viste gode takter
Næste artikelITF Castelo Branco: Kølig Hess-Olesen finaleklar
Avatar photo
Leif Hørgren Mortensen er selverklæret tennisfan med særlig interesse for WTA-touren og Caroline Wozniacki. Leif er aktiv tennisdebattør på sociale tennismedier og også en stor bidragsyder på det internationale tennissite, Tennisfrontier.com.