Både tirsdag og onsdag måtte TV3 Sport punge ud med en ekstra sum penge, da de tirsdag viste kampen Serena Williams vs. Flavia Pennetta og onsdag Caroline Wozniacki vs. Belinda Bencic.

Forklaringen er, at TV-aftalen omfattede “world-feed”et til de 2 første kampe på Centrecourt kl. 17 og 19 samt de 2 aften-kampe fra kl. 01 om natten dansk tid.
Kampen med Serena i tirsdags blev “skaffet” med kort varsel, efter at TV3 Sport Tennis ellers havde meddelt, at den ikke blev vist, men efterfølgende blev flere opfordringer til at vise kampen imødekommet.
Det samme var tilfældet, da Caroline spillede 3. kamp på Centrecourt onsdag, men denne gang var det dog helt uopfordret, da TV3 Sport altid er villig til at strække sig langt for at vis Carolines kampe.

Torsdag ønsker TV3 Sport ikke at afholde denne ekstra-udgift, og derfor bliver viser de ikke kampen Errani vs. Azarenka, men højdepunkter fra speedway og motorsport.

Mange vil nok mene, at kampen med Caroline heller ikke var pengene værd, men det er en helt anden historie, som hænger sammen med Carolines (manglende) præstation på banen.
Caroline har efterfølgende kritiseret WTAs regler, som har “tvunget” hende til at stille op, selvom hun efter sin læg-skade ikke havde haft mulighed for at forberede sig til turneringen, og derfor havde hun ikke nået at få spillerytme.
Skal man betragte kampen med positive briller på, må det være, at Caroline trods en uengageret indsats med et usædvanligt stort antal uprovokerede fejl, alligevel havde masser af muligheder for at vinde kampen, hvis hun havde udvist en smule mere vilje og koncentration.
Det bliver forhåbentlig en anderledes motiveret Wozniacki, vi får at se i næste uge i Cincinnati og frem for alt om et par uger ved US Open.

Alle 1/8-finaler afvikles torsdag, og de kan alle følges på Tennistv.com, mens TV3 Sport 2 som omtalt viser de 2 første og de 2 sidste kampe på Centrecourt, hvor programmet er følgende

1700cet: (51) Roberta Vinci (ItA) vs. (41) Daria Gavrilova (RUS)
1900cet: (14) Angelique Kerber (GER) vs. (3) (WC) Simona Halep (ROU
Næste: (16) Sara Errani (ITA) vs. (19) Victoria Azarenka (BLR)
0100cet: (1) Serena Williams (USA) vs. (17) Andrea Petkovic (GER)
Næste: (72) (Q) Polona Hercog (SLO) vs. (6) Ana Ivanovic (SRB)

Det bliver interessant at få opklaret, om Halep er i stand til at vinde over Kerber, der formentlig er den mest formstærke spiller for tiden, samt om det omsider skal lykkes for Azarenka at tage et stort skridt tilbage mod toppen. Hun slipper i det mindste for at møde Serena inden en eventuel finale.

På Grandstand spilles følgende kampe
1700cet: (52) (Q) Lesia Tsurenko (UKR) vs. (54) (Q) Carina Witthoeft (GEr)
Næste: (22) Belinda Bencic (SUI) vs. (24) Sabine Lisicki (GER)
Næste: (7) Agnieszka Radwanska (POL) vs. (27) Aliezé Cornet (FRA)
Fra midnat danske tid viser Tennistv desuden 2 doubler.

ATP 1000 Montreal

Hos mændene spilles ligeledes 1/8-finaler. Følgende 4 spilles på Centrecourt, hvor de kan følges på Eurosport Danmark og C More Tennis
1830cet: (1) Novak Djokovic (SRB) vs. (37) Jack Sock (USA)
2030cet: (46) Gilles Muller (LUX) vs. (3) Andy Murray (GBR)
0030cet: (101) (Q) Mikhail Youzhny (RUS) vs. (9) Rafael Nadal (ESP)
Næste: (5) Key Nishikori (JPN) vs. (15) David Goffin (BEL)

Disse kamp kan desuden følges på Tennistv.com, som også viser de 4 kampe på BN Court
1830cet: (23) Ivo Karlovic (CRO) vs. (45) Jeremy Chardy (FRA
Næste: (75) (Q) Donald Young (USA) vs. (81) (Q) Ernests Gulbis (LAT)
Næste: (18) John Isner (USA) vs. (38) Nick Kyrgios (AUS)
Næste: (26) Bernard Tomic (AUS) vs. (12) Jo-Wilfried Tsonga (FRA)