I den kommende uge er der mulighed for at følge WTA og ATP kampe fra Sydney, WTA fra Hobart og ATP fra Auckland.

Selvom det ifølge TV-guiden oprindelig var planlagt, at TV3 Sport 2 skulle sende fra WTA Premier turneringen i Sydney fra mandag kl. 0600, har TV3 Sport ekstraordinært sørget for, at kampen mandag kl. 0330cet Caroline Wozniacki vs. Barbora Zahlavova Strycova (CZE) kan følges på både TV3 Sport 1 og 2.
Desuden er der mulighed for at gense kampen på TV3 Sport 1 kl. 0900 og 2200 samt på TV3 Sport 2 kl. 1200 og 2000.
Det må være på sin plads igen at udtrykke stor ros og anerkendelse til TV3 Sport for på denne måde at tilgodese danske tennis-interesserede, når det gælder muligheden for at følge Carolines kampe.

Ganske vist kunne TV3 Sport 2 ikke tilbyde at vise hendes kampe fra Auckland i den forløbne uge, men det skyldes udelukkende, at de som regel ikke har rettigheder til at vise WTA kampe i International kategorien.
Til gengæld bør der så også lyde ros og anerkendelse til TV2 og den nye kanal TV2 Sport for, at de sørgede for, at danske seere i det mindste kunne følge finalen mod Venus Williams på TV.

I dette private Tennisforum tilstræbes det så vidt muligt, at der findes ajourførte oplysninger om hvilke tenniskampe, der kan følges på TV.
I den udstrækning TVSporten.dk, Tennistv.com og Unibet.dk er opdateret, vil man kunne finde disse oplysningerne under det nævnte link, som indeholder en oversigt med de kampe, som kan følges mandag på TV eller via Internettet.

Fra WTA Premier 700 turneringen i Sydney viser Tennistv.com alle WTA kampe fra 2 baner, mens TV3 Sport 2 som udgangspunkt ikke sender kampe om natten – altså med mindre Caroline Wozniacki er på programmet.

ATP 250 turneringen samme sted (Sydney) samt WTA International turneringen i Hobart kan de første dage kun følges med Bet365 og Unibet.
Nogle af kampene i Hobart kan desuden ses på turneringens YouTube-kanal

ATP 250 turneringen i Auckland kan følges på Tennistv.com, som mandag viser 4 kampe fra midnat.

I stedet for at liste alle kampene i dette indlæg, henvises Tennisavisens læsere til at anvende førnævnte link.

Forrige artikelATP Brisbane: Federer vinder titel og match nr. 1000 mod stærk Raonic
Næste artikelATP Chennai: Wawrinka slog slovensk overraskelse
Ole Dalsgaard Jensen
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.