Angelique Kerber var overbevisende mod 22. seedede Madison Keys, da hun ekspederede den unge amerikaner ud af turneringen, 6-3, 6-2 og selv nåede sin første karriere semifinale i Miami Open.

Kerber er igen kommet tilbage på sporet efter et par intense kampe, siden hun vandt Grand Slam titlen i Australian Open, især et tredje sæt comeback mod Timea Babos i fjerde runde – ser ud til at have hjulpet hende til at genopdage sin selvtillid.

“Det er rart at spille en kamp som denne,” sagde Kerber efter kampen. “Jeg havede en god følelse. Madison er altid en hård modstander. Jeg ved dette, fordi vi har haft en masse hårde kampe.

Kerber lykkedes med sit spil, og fik modstanderen til at begå 39 fejl. Keys der havde tagetfået

Kerber sagde efter kampen hvorfor det havde været lidt vanskeligt efter sin sejr i Melbourne. “Faktisk var det ikke så let efter, du ved, fordi jeg havde så mange ting at gøre, og også efter Indian Wells, hvor jeg var stadig ikke følte mig 100%. Jeg havde også haft en hård kamp i sidste runde. I dag var jeg meget bedre, og jeg tror, ​​at kampene her, giver mig mere selvtillid til de næste turneringer.”

Næste modstander for Kerber er tidligere No.1 Victoria Azarenka. Hviderusseren, der besejrede britten Johanna Konta tidligere på dagen. De to mødtes i Australian Open, hvor Kerber besejrede Azarenka efter 6 tidligere nederlag til hende, så det bliver spændende at se om hun også kan vinde denne kamp.

Kvartfinaleresultaterne i overblik.

[19] Timea Bacsinszky (SUI) d [5] Simona Halep (ROU) 4 – 6 6 – 3 6 – 2


[15] Svetlana Kuznetsova (RUS) d [30] Ekaterina Makarova (RUS) 6 – 7 (3) 6 – 4 6 – 3


[13] Victoria Azarenka (BLR) d [24] Johanna Konta (GBR) 6 – 4 6 – 2
[2] Angelique Kerber (GER) d [22] Madison Keys (USA) 6 – 3 6 – 2

Semifinalerne ser således ud

Det er ikke kun Caroline Wozniacki der fyrer trænere Madison Keys fyrer dem efter blot 8 dage – her er det Mats Wilanders tur