Mandag indledte Mikael Torpegaard med sejr i double sammen med Herkko Pollanen. Onsdag formiddag blev en afbrudt 1. runde kamp i single afsluttet med ny sejr over Marcus Mansson

Inden Mikael Torpegaard og hans finske double-makker Herkko Pollanen vender tilbage til Ohio State University gennemføres tre $10.000 turneringer i Finland.

Tennisavisen har tidligere omtalt den første turnering i Kaarina, hvor det sejrsvante par fra Buckeyes vandt titlen i double, og Mikael fik en flot 2. plads efter nederlag i 3 sæt i finalen mod det norske stortalent Casper Ruud.

I den anden uge blev det dog kun til en enkelt kamp for danskeren, som i 1. runde ved turneringen i Hyvinka mødte Thai-Son Kwiatkowski (USA), som ugen inden også havde tabt til Casper Ruud i 3 sæt.
Mikael havde faktisk revanche til gode mod amerikaneren, som 4 år tidligere havde vundet 6-4, 6-4 i en Grade 1 i Costa Rica, da de stadig var juniorer.
Det lykkedes ikke for Mikael at få revanche, idet Kwiatkowsk vandt 6-1, 6-3.
Da Mikael ikke var med i double, blev det således en kort optræden, som Tennisavisen hermed noget forsinket informerer vore læsere om.

Til gengæld er der ikke samme ventetid på at berette om den tredje finske turnering  Future Tennis Helsinki, hvor Mikael onsdag formiddag færdigspillede sin 1. runde single kamp, som blev afbrudt tirsdag ved stillingen 4-1 mod Marcus Mansson (SWE), som Mikael også mødte i samme runde i den første uge med dansk sejr 6-4, 6-2.

Da kampen blev genoptaget onsdag formiddag varede det ikke længe, inden Mikael igen stod som vinder mod svenskeren – denne gang med cifrene 6-2, 6-2.

I 1/8-finalen er modstanderen igen en svensker, som Mikael sendte ud af turneringen i Kaarina, hvor han i kvartfinalen vandt 6-2, 6-2 over Daniel Appelgren, som Mikael også mødte i Helsinki sidste år, hvor det blev svensk sejr 6-3, 6-4.
Svenskeren er no. 708 på den seneste ATP-rangliste, hvor Mikael netop har taget et gevaldigt hop på 98 pladser til no. 792.

Mikaels finske double-makker Herkko Pollanen har også fået en god start i single, hvor han efter to sejre i kvalifikationen vandt 6-4, 6-3 i 1. runde over Delf Gohlke (GER), som slap med i hovedturneringen som Lucky Loser.
Pollanen får en væsentlig sværere opgave i 1/8-finalen, hvor han møder 2. seedede George Von Massow (GER).
Vinderen af den kamp møder Mikael Torpegaard, hvis han igen vinder over Appelgren.

Efter sejren i Kaarina var den dansk-finske duo ikke med i doublen i sidste uge, men i denne uge er de igen med i double-rækken, hvor de er seedet 3.
Mandag indledte de med sejr over Delf Gohlke/Sebastian Rieschick (GER) 6-3, 6-2, og i kvartfinalen venter Conor Berg/Mitchell Thomas McDaniels (USA), der vandt over Winston Lin (USA)/Paul Monteban (NED) 5-7, 6-3, [10-7].

 

Forrige artikelTE U14 Renningen: Holger tester flugtspil med succes
Næste artikelTE Copenhagen U16: Jesper Andi Jørgensen brager videre
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.