Tjekkiet vs. Rusland 3-2

R1: Petra Kvitova vs. Anastasia Pavlyuchenkova 2-6, 6-1, 6-1.
R2: Karolina Pliskova vs. Maria Sharapova 3-6, 4-6.
R3: Petra Kvitova vs. Maria Sharapova 6-3, 4-6, 2-6.
R4: Karolina Pliskova vs. Anastasia Pavlyuchenkova 6-3, 6-4.
R5: Pliskova/Strykova vs. Vesnina/Pavlyuchenkova 4-6, 6-3, 6-2.


Efter en dag 1 hvor Sharapova og Kvitova begge vandt deres kampe, var der dømt storkamp i dag da de 2 mødtes. Kvitova kom bedst fra start og vandt 1. sæt med 6-3. I de 2 næste sæt gik Kvitova noget i stå og Sharapova vandt kampen i 3 sæt.

Så førte Rusland med 2-1 og næste kamp kunne blive afgørende, men Pliskova ville noget andet og vandt ret let kampen med 6-3, 6-4.

Ved 2-2 skulle de ud i en afgørende doubles kamp, Pliskova sagde i interviewet efter hendes Singles kamp, at hun var klar til at spille doublen også, hvis de kunne bruge hende, men da Safarova var stadig let skadet og lidt syg, blev det Pliskova og Strycova der skulle spille i doublen, Rusland stillede med Vesnina og lidt overraskende med Pavlyuchenkova, da Makarova var lidt syg også.
Rusland vandt 1. sæt med 6-4, hvorefter de 2 fra Tjekkiet tog over og vandt de sidste 2 sæt med 6-3, 6-2. I løbet af andet sæt var der en skades pause for Pavlyuchenkova, der var blevet noget træt. Hun var nok også træt af at hun tabte hendes 3 kampe og Tjekkiet for 4. gang på 5 år, tog Pokalerne med hjem.

Allertova, Hradecka og Smidkova er med på billedet også, da de i løbet af året har været med på Tjekkiets hold.

Forrige artikelATK: Fra røven af 4. division til elite
Næste artikelPortræt: Tennistalentet Frederikke Svarre er helt sin egen
Jørn Hansen er udpræget tennisnørd. Han har mange års erfaring med tennis og følger med i alt der sker hovedsageligt på WTA-touren. Derudover har Jørn været ude live ved mange udenlandske tennisturneringer.