For 2 måneder siden vandt Clara Tauson 6-0, 6-1 på grus i Italien over Nika Radisic, som fredag fik revanche på samme underlag i Polen på en Dansk off-day

Da 14-årige Clara Tauson for et par måneder siden mødte Nika Radisic (SLO) i kvartfinalen i en Grade 2 turnering i Firenze, fik omtalen i Tennisavisen nedenstående overskrift efter en imponerende sejr på 6-0, 6-1, hvilket var i kølvandet på et par flotte kampe, hvor Clara desuden havde besejret ranglistens no. 46 Francesca Jones (GBR) 6-3, 6-1.

ITF Junior Firenze: Tårnhøj klasse af Clara Tauson i Grade 2 kvartfinale

I denne uge deltager Clara igen på grus i en Grade 2 turnering – Miedzynarodowy Turniej Juniorów o Puchar Slaska i Bytom i Polen – og efter en god start med sejre i de 2 første runder efter en solid indsats mødte Clara igen Nika Radisic, men denne gang blev udfaldet helt anderledes, idet Sloveneren vandt 7-6(1), 6-3.

Tennisavisen har fået oplyst, at Clara havde en off-day og slet ikke spillede op til sit niveau, hvilket var skuffende, da hun ellers havde vist det bedste tennis blandt deltagerne i turneringen.

I betragtning af at 14-årige Clara er blandt de yngste deltagere, er det måske ikke helt rimeligt at forvente, at hun skal toppræstere i alle kampe, men en af Claras opgaver fremadrettet kunne være at arbejde på at finde et højere bundniveau, som formentlig havde rakt til en plads i semifinalen.

Som tidligere omtalt mødte Olga Helmi i 1. runde 1. seedede Ania Hertel (POL) der vandt 6-3, 6-1.
Kampen blev spille på Centre court, hvor nogle af kampene er lagt på Youtube, og i starten af videoen herunder kan man se noget af Olgas kamp

Forrige artikelDagens kampe lørdag 10. juni: Ostapenko power mod Halep stabilitet
Næste artikelITF Singapore: Hu stopped Benjamin Hannestad i kvartfinalen
Ole Dalsgaard Jensen
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.