Benjamin Hannestad fik 2 rangliste-point som bonus efter 3 uger i Singapore, hvor han blev stoppet i kvartfinalen af Nicholas S. Hu

Inden kvartfinalen ved $15.000 turneringen SINGAPORE ITF FUTURES – SGP F3 havde 20-årige Benjamin Hannestad set frem til en både “svær og sjov” opgave.

Emneoverskriften er ikke ment som et (forkert stavet) spørgsmål, men i så fald er svaret Nicholas S. Hu (USA), som bekræftede antagelsen om en “svær” opgave.
Hvorvidt det samtidig var “sjovt” er måske en smule tvivlsomt, idet 23-årige Mr. Hu vandt kvartfinalen 6-2, 6-3.

Under alle omstændigheder har det uden tvivl været “sjovt” for Benjamin at opleve gensynet med nogle af de spillere, som han tidligere havde mødt i forbindelse med nogle af hans rejser sammen med Euroelite Tennis i juniortiden.

Benjamin er ikke den eneste fra “fortiden”, som stadig holder kontakten til EuroElite, som også af både Elias Ymer og Mikael Torpegaard tillægges stor betydning i forbindelse med deres turnerings-aktivitet i junior.-årene.

Benjamin blev spurgt om han har nogle konkrete turneringsmæssige planer i løbet af sommer-perioden.
I første omgang deltager han i 2 turneringer i Portugal om nogle uger, og derefter overvejer han forskellige muligheder.